Извънредна отчетно-изборна конференция на БСП се проведе днес в Петрич.

...
Извънредна отчетно-изборна конференция на БСП се проведе днес в Петрич.
Коментари Харесай

БСП-Петрич поема курс към спечелване на местните избори

Извънредна отчетно-изборна конференция на Българска социалистическа партия се организира през днешния ден в Петрич. На нея беше заменено цялото управление на партията в града, а за краткотрайно изпълняващ длъжността до провеждането на цялостния цикъл конференции беше определен Новко Попов. Той е бил ръководител на партията в града и преди.
На съвещанието бяха взети редица решения. На първо място - новият общински съвет на Българска социалистическа партия да стартира подготовка за локалните избори и тяхното продобиване. В структурата към този момент е в ход интензивно подмладяване, което покачва очакванията на социалистите в града за възобновяване на организацията и положителни изборни резултати.
Социалистите в Петрич показаха цялостна поддръжка за курса на управлението на партията и парламентарната група за безучастие в това корумпирано ръководство и обединението на имунитетите, за опазване на мира и против даването на оръжия на Украйна. В тази посока беше призната и експлицитна декларация на БСП-Петрич.
На съвещанието участваха организационният секретар на Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов и регионалният ръководител Валери Сарандев.
“БСП би трябвало да се трансформира и обновява, с цел да е мощна. Същевременно би трябвало да заложим както на подмладяването и мъдростта, по този начин и на вътрешното обединяване. Само по този начин - мощни и единни, ще спечелим локалните избори през октомври ”, съобщи Гуцанов пред социалистите в града.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР