„Извън времето, без връзка с умовете им. Това беше седмицата,

...
„Извън времето, без връзка с умовете им. Това беше седмицата,
Коментари Харесай

"Дейли Експрес": Преговарящите от ЕС за Брекзит са били поразени от....

„ Извън времето, без връзка с мозъците им. Това беше седмицата, която най-сетне сподели (ако имаше някакво съмнение) какъв брой огромна е разликата сред нас, които чакат някаква форма на политическо управление, и тези, които са натоварени да вършат тъкмо това, само че се оказаха изцяло неспособни да го обезпечат и са също по този начин зашеметяващо глухи за настроението на нацията. За по-малко от две седмици изборите, които в никакъв случай не трябваше да се организират и бяха в действителност считани за несъответствуващи преди съвсем три години, ще се случат. Дори в края на предишния месец Тереза Мей попита какво ще направи обществото "ако бъде поискано да гласоподава " на изборите за Европейски парламент и предизвести, че е "неприемливо " и може да ускори недоволството. Най-сетне тя е права за едно нещо! Но в случай че оставим настрани политическата позиция, цената на тези (надяваме се) изцяло безсмислени избори провокира повръщане.

Как смее това държавно управление да ни изнася лекции за ограниченията за строги икономии и бюджетен надзор, откакто разрешава да бъдат изразходвани до 150 милиона паунда за евроизбори. Ако последната цел на държавното управление за Брекзит бъде изпълнена - безспорно толкоз евентуално, едвам се сблъскате с Джулиан Асандж - датата на излизане може да бъде най-скоро на 1 август. Това би означавало, че тези новоизбрани членове на Екологичен потенциал биха работили няколко седмици.

Постоянно ни се споделя, че държавното управление работи "усърдно " и "полезно ", с цел да извади Англия от Европейски Съюз - уверения като обещания от от Мери Попинс: елементарно се вършат, елементарно се нарушават.

Консерваторите са едвам четвърти в изследванията за тези избори и, като се вземат поради главозамайващи грешки в анкетите, това е толкоз неловко, колкото е справедливо. На частен брифинг предходната седмица някои от договарящите от Европейски Съюз за Брекзит преди съвсем три години разкриха, че са влезнали в диалози, страхувайки се по какъв начин биха могли да доближат уменията на своите сътрудници от Англия. В реалност те са били смаяни от неналичието на насоки и нелепостта от нашия екип.

Сякаш това не беше задоволително огромен сигнал за „ спирането на връзката “ сред нас и тези в странния Уестминстърски свят, дойдоха 13.05.2019 година 2/2 новините за абсурда с другите разноските на депутатите. Почти необикновено е да се научиш, след 10 години, откогато разбрахме, че безчет депутати са отчитали всичките си разноски в от Народното събрание. Беше разкрито, че надзорният орган на Парламента, Независимият орган за стандартизация на Народното събрание, се е опитал да спре новините, че 377 депутати (доста над половината) са спрели формалните си кредитни карти.

Източник: " Фокус "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР