Изцяло поддържам децата си за държанието им в Би Ти

...
Изцяло поддържам децата си за държанието им в Би Ти
Коментари Харесай

Виктория Терзийска проговори за скандала с Петя Дикова

" Изцяло подкрепям децата си за държанието им в Би Ти Ви, когато участвахме дружно с тях там ". Това сподели Вики Терзийска от " Мастило ".

Миналата седмица гръмна скандал, откакто щерките на певицата София и Маргарита нарекоха в студиото на " Тази неделя " ястията, готвени от майка им, " лайна ".

Водещата Петя Дикова изпадна в ступор, а на въпроса й дали приятелчетата им ги гледат сега, девойките дадоха отговор:

" Не, тъй като всички ненавиждат Би Ти Ви! ". Щерката на Аня Пенчева и Сашо Диков се опита да замаже ситуацията, че " несъмнено не я ненавиждат, а родителите не им дават да гледат телевизия ", само че странната преживелица към този момент бе налице.

Въпреки нея, Вики разкри, че неприятната преживелица в ефир въобще не е повлияла на положителните й връзки с Петя Дикова.

" Ние сме близки, децата ни си играят дружно ", описа поп звездата. 

" Имаше много неприятни мнения, че децата ми са невъзпитани и други неща... Но истината е, че съм показала в действителност храброст, тъй като не знам коя майка би се осмелила да си заведе двете си дребни деца в студио на предаване, което се излъчва онлайн ", изрично е миньончето от Исперих.

Певицата разкри, че е завела София и Маргарита " не просто по този начин " в студиото на " Тази неделя ", а с ясно избрана цел. " За мен беше доста значимо да им покажа мястото, където съм работила и където може да работя ", загатна напълно транспарантно Терзийска.

" Първото нещо, което споделих на децата си, тъй като видях, че са обезпокоени от камерите, когато влязохме в огромното студио, беше да се усещат все едно са си у дома на дивана ", показа още Вики. Певицата разказа възпитанието на щерките си с една фигура - " квадратче, в което те се усещат свободни да проявявят себе си и да бъдат такива, каквито са ".

" Дъщерите ми са по детски откровени, от време на време по детски смешни. Абсолютно естествени дечица, които показват своите страсти по най-различни способи ", отбрани рожбите си солистката на " Мастило ".

" Не мога за нищо да им се дразня. Аз съм тяхна майка, оттук насетне мога единствено да ги поддържам и да бъда до тях. Да израстват, да вървят напред и да бъдат положителни хора ", добави изпълнителката.

Вики призна, че е останала извънредно сюрпризирана от реакцията на " драгите фенове ". " Вместо доста хора да влязат в моите обувки и да преценяват, че в действителност съм постъпила самоуверено, те започнаха да ме сочат с пръст, че съм недобра майка, че съм човек, който не си е възпитал добре децата... Хиляди нелепости изписаха по мой адрес. Със сигурност тази обстановка бе потребна както за мен, по този начин и децата ми. Надявам се да е била потребна и за обществото в България. Защото е доста неприятно, когато едно общество, вместо да бъде съчувствено и да реши обстановката от всички направления, постоянно едностранчиво гледа в една отрицателна посока ", разяснява с мъка Терзийска. " Точно това ме нарани и обиди ", изля душата си певицата пред " България Днес ".

Вики Терзийска разясни, че децата й възприемат всяка телевизия главно през призмата на своите усещания. " За тях аршин дали една телевизия е забавна, е дали има детски излъчвания. Те още не могат да схванат, че тук става въпрос за обществено другарство ", изясни " първичната реакция " на огромната си дъщеря изпълнителката.

Междувременно една от най-хубавите журналистки в Би Ти Ви Петя Дикова най-накрая още веднъж е в силата си. Само за седмица тя направи поредност от забавни изявленията на терен и с това още веднъж се върна към годините, в които ходеше на събития като редови кореспондент.

Петя отиде и в спектакъл " Българска войска ", с цел да започва по ексцентричен метод следващия рекорден сезон на представлението " Секс, опиати, рокендрол ". То влиза в своя 31-и сезон и го означи с галерия на Добромир Иванов, сътрудник на Дикова. Талантливата Пипи не страда, че към този момент не е измежду водещите на уикенд предаванията в малкия екран, защото още веднъж може да се отдаде на пристрастеността си да намира новините " онлайн " и извънредно единствено за Би Ти Ви.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР