Шер шеговито разкри, че предпочита да има млади гаджета, защото

...
Шер шеговито разкри, че предпочита да има млади гаджета, защото
Коментари Харесай

Шер: Излизам с млади мъже, защото всички на моите години умряха

Шер шеговито разкри, че избира да има млади гаджета, тъй като всички мъже в нейната възрастова група са мъртви.

77-годишната звезда от дълго време е посочила желанието си към по-младите мъже и сега се среща с 38-годишния изпълнителен шеф Александър `AE` Едуардс, написа Daily Mail.

Тя изясни, че повода да се среща с по-млади мъже е, че всички по-възрастни са били уплашени от нейната персона.

Шер избира да се среща с мъже от по-късните генерации, които " са били отгледани от дами като мен “ и вследствие на това в никакъв случай не са се страхували от нея.

" И повода, заради която имам връзки с млади мъже, е, че тези на моите години или по-възрастни – ами, в този момент всички те са мъртви “, пошегува се тя в Шоуто на Дженифър Хъдсън тази седмица. " Но преди те просто постоянно са били ужасени да се приближат до мен. “

Тя означи, че самата тя е " доста срамежлива ", когато не работи и " някак срамежлива измежду мъжете “, което понижава възможностите й да направи първата крачка.

Шер има дълготраен усет за доста по-млади мъже, като да вземем за пример Роб Камилети, с който се срещат през 1986 година, когато тя е на 40, а той - на 22.

Роб, който стана прочут като " Момчето геврек “, тъй като работел в магазин за гевреци, беше кавалерът на Шер за Оскарите, когато тя завоюва премията за най-хубава актриса за " Лунатици " през 1988 година

Тя и Александър се срещнаха за първи път на Седмицата на модата в Париж през септември 2022 година, а през същия ноември тя удостовери романса им.

Малко по-късно тя се появи в шоуто на Кели Кларксън и кротко се подигра на себе си, че излиза с мъж, който е доста по-млад от нея.

" Е, на пръв взор е малко неуместно “, призна тя: " Но в действителния живот се разбираме отлично. Той е необикновен и аз не отдавам на мъжете качества, които не заслужават. "

Шер означи: " Ако не бях срещала по-млади мъже в живота си, в никакъв случай нямаше да имам среща, тъй като по-възрастните просто не ме харесваха толкоз доста, разбирате ли какво имам поради? “
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР