Изцяло нов, изцяло електрически и първи за компанията модел, разработен като електромобил

...
Изцяло нов, изцяло електрически и първи
за компанията модел, разработен като
електромобил
Коментари Харесай

MUSTANG MACH-E : Първите доставки към клиенти в Европа след броени седмици

Изцяло нов, напълно електрически и първи за компанията модел, създаден като електромобил от самото си раждане като идея, FORD MUSTANG MACH-E ще доближи до първите си притежатели в Европа след броени седмици.

"Mustang Mach-E е един от най-вълнуващите, които Ford в миналото е представял ", коментира Ролант де Ваард, вицепрезидент на подразделението Маркетинг, Продажби и Обслужване на Ford Европа. "Този специално създаден изцяло електрически автомобил е неповторим, безпогрешно различим като Mustang и с лидерски пробег от 610 километра, и пристига в точния миг за клиентите в ЕВропа ".

е разполагаем в две съществени версии според от капацитета на интегрираната батерия- 68 и 88 kWh, като и в двата случая акумулаторните клетки са позиционирани сред предната и задната ос и под пода на автомобила. Електромобилът се предлага също по този начин във версия с един електромотор и задно задвижване и с два мотора и задвижване на четирите колела, като според от избора си, бъдещите му притежатели ще могат да разчитат на ускоряване от 0 до 100 км/ч за 3.7 секунди.

Mustang Mach-E е и най-технологичното пазарно предложение на Ford, като в оборудването му могат да бъдат открити ново поколение бордова система SYNC със самоубучение, облачна интернет съгласуваност и дистанционно (Over-the-Air) възобновяване и разширяване на функционалностите, възможност за използването на мобилен телефон вместо класическия контактен ключ, пионерни системи за асистиране на управлението, Intelligent Range функционалност за определяне на възможния обхват на употреба и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР