Изтощителни диети, още по-изморителни упражнения – на какво ли не

...
Изтощителни диети, още по-изморителни упражнения – на какво ли не
Коментари Харесай

Ежедневната консумация на един плод помага в отслабването – кой

Изтощителни диети, още по-изморителни извършения – на какво ли не сме подготвени, с цел да отслабнем!

Не е нужно да се измъчвате повече. Британски учени от UK National Health Service настояват, че ежедневната консумация на ананас може да помогне за проблемите ви с наднорменото тегло.

Няма да се постанова да вършиме диети и извършения. Според тях е задоволителна единствено потреблението на вълшебния плод.
По какви способи ананасът оказва помощ в отслабването и за други здравословни проблеми?

1. Ще ви помогне да постигнете впечатляващи резултати, в случай че го комбинирате с извършения.

Бромелаинът в ананаса, който е негова основна съставна част, подтиква храносмилането и усвояването на питателните субстанции от продуктите. Това оказва помощ за по-бързото разграждане на мазнините в тялото. В допълнение ананасът оказва помощ и за премахването на целулита.

2. Ще се отървете от възпаленията и болката.
Ананасът оказва помощ за угнетяване на възпаленията в организма. Благодарение на бромелаина, той понижава болките и сковаността в ставите, подуването и оказва помощ за естественото разделяне на клетките.

3. Укрепва сърдечносъдовата система.
Той е доста богат и на витамин С, който в композиция с бромелаина заздравява стените на кръвоносните съдове и ги прави по-еластични. Полезен е в синтеза на колаген, който укрепва костите, сърцето, мускулите, хрущялите.

4. Подобрява зрението.
Вълшебната композиция от бромелаин, витамин А и бета-каротин в ананаса усъвършенства зрението, укрепва съдовете в очите, както и очния нерв. В резултат замъгленото зрение и усложненията в нощното виждане се усъвършенстват.

5. Заздравява костите.
В ананаса се съдържат огромни количества калций и магнезий, които вършат костите по-здрави. Достатъчно е да похапвате по 1 чаша ананас, с цел да получите до 70% от нужния магнезий за деня.

6. Предотвратява инфаркт.
Поради позитивното си влияние върху кръвоносните съдове, ананасът може да се окаже доста потребен в предотвратяването на сърдечносъдови произшествия.

7. Ще ви резервира млади за по-дълго.
В ананаса има огромни количества манган, който интензивно се бори със свободните радикали. Това забавя доста стареенето като резервира кожата и целия организъм по-млади задълго.

8. Улеснява храносмилането.
Пулпата на ананаса, както и неговият сок, оказват помощ за положителното храносмилане. Той сполучливо се бори със запека, подуването и газовете. Успешно потиска и колита в червата, стомашните язви, понижава киселинността в стомаха. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР