Източник: www.api.bg Близо 3,2 млн. бр. са винетките за различните видове

...
Източник: www.api.bg Близо 3,2 млн. бр. са винетките за
различните видове
Коментари Харесай

Около 1,7 млн. годишни винетки за леки автомобили има в търговската мрежа

Източник: www.api.bg

Близо 3,2 млн. бр. са винетките за различните типове и категории превозни средства в комерсиалната мрежа. От тях около 1,7 млн. бр. са годишните винетки за леки коли. Стикери се продават в над 3 000 разпространителски пункта. От тях 372 бр. са с денонощен режим на работа. Това са огромните бензиностанции, офисите на „ Български пощи “, регионалните пътни управления и гранично контролно-пропускателните пунктове.

Пълният лист на пунктовете за продажба на винетки е оповестен на интернет страницата на АПИ:

На 4 февруари 2018 година, не е постъпила нито една поръчка за винетни стикери от обект за последна дистрибуция в София.

На 3 февруари са постъпили и изпълнени 3 заявки за годишни винетки за леки автомобили за три търговски обекти в столицата.

За първи път годишната винетка за всички превозни средства важи за период от една година от датата на пазаруването й, т. е. ако шофьор си купи стикер да вземем за пример на 3 март 2018 година, когато потегля на път за Националния празник и трите почивни дни, то той ще важи до 2 март 2019 година Винетката се перфорира в комерсиалния обект от продавача на стикера. Необходимо е да се изиска и касова записка с вписан регистрационен номер на превозното средство, която би трябвало да се пази.

Агенция „ Пътна инфраструктура ” апелира шофьорите, които не са съумели да закупят нужния им винетен стикер да сигнализират на e-mail: [email protected].
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР