Източник: В проучване на агенция Advent, направено за годишните й награди,

...
Източник: В проучване на агенция Advent, направено за
годишните й награди,
Коментари Харесай

НОВИЯТ CITROEN C3 AIRCROSS COMPACT SUV: НОМЕР 1 ПРЕДСТАВЯНЕ И МЕЖДУНАРОДЕН ТЕСТ НА 2017!

Източник:

В изследване на организация Advent, направено за годишните й награди, европейските журналисти класираха интернационалния тест на новия Citroën C3 Aircross Compact SUV на първо място от общо 79 представяния на нови автомобили през годината.

През последните девет години, агенция Advent, която е специализиране в измерването на въздействие, дава премия за най-добро показване и тест, организирано от автомобилните производители. Над 1000 европейски журналиста класират най-хубавите тестове на базата на следните критерии: качество на тестванията, логистика, качество на презентациите и изцяло показване. През 2017 година на оценка бяха подложени 79 динамични представяния на различни марки.

НОВИЯТ C3 AIRCROSS COMPACT SUV: Пожарна охрана ПЪТИЩАТА НА КОРСИКА
Организиран през септември 2017 в близост до Ачяо, интернационалният тест драйв на новия Citroën C3 Aircross Compact SUV беше оценен от европейските публицисти като най-доброто показване на нов модел за годината. Тестът на C3 Aircross получи най-висока оценка в три от критериите: логистика, качество на презентациите от представители на акцията и цялостно представяне. Тези резултати дават положителна противоположна връзка за работата на екипа на Citroën по избора на локация, която да пасне на морфологията и философията на C3 Aircross, за доброто представяне на презентаторите (отговарящи за плана, продукта, дизайна) и за експертизата на всички, които взеха присъединяване.

НОВИЯТ C3 AIRCROSS COMPACT SUV: Пожарна охрана ПЪТЯ НА УСПЕХА
Лансиран през октомври, новият Citroën C3 Aircross Compact SUV към този момент надвиши 50 000 продажби в Европа. Резултатите надминаха прогнозите и забележимият триумф потвърди уникалността на модела, който има амбиция да бъде препоръка по отношение на комфорт, лекост на приложимост и цялостно преживяване на борда! Новият Citroën C3 Aircross Compact SUV завоюва влиятелната европейска награда на AUTOBEST 2018 „ Best buy car of Europe ” и наградата „ Автомобил на годината “ на Argus Awards 2018 във Франция. Моделът е и сред седемте финалиста в състезанието „ Автомобил на годината за Европа 2018 “, чийто победител ще бъде разгласен на 5 март в Женева.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР