Източник от прокуратурата разкри разтърсваща информация пред Narod.bg за разследване

...
Източник от прокуратурата разкри разтърсваща информация пред Narod.bg за разследване
Коментари Харесай

Арести в Narod.bg: Колко е рушветът на бившия зам.-министър Николай Сиджимов, Светлана Божкова и Мартин Ганюшкин от МОСВ?

Източник от прокуратурата разкри разтърсваща информация пред Narod.bg за следствие против някогашни и сегашни чиновници в Министерство на околната среда и водите (МОСВ) за приемане на колосални подкупи, свързани с боклука.

Очевидно държавното обвиняване интензивно се е задействало, с цел да покаже, че работи против корупцията, която процъфтява при прелестни условия в екоминистерството.

Интересен подробност е, че погнати за злоупотреби са както някогашни, по този начин и сегашни чиновници на ведомството. Към момента интензивно се събират доказателства за крупна спекулация и са вероятни зрелищни арести, предизвести информаторът на Narod.bg.

Реклама

 Екипът на някогашния зам.-министър Николай Сиджимов е обект на следствие

Сред разследваните прави усещане името на някогашния заместник-министър на околната среда и водите по времето на Борислав Сандов – 61-годишния кърджалиец Николай Сиджимов, който на предходните избори беше лидер на листа на Демократична България в Сливен от квотата на „ зелените “.

Във фокуса на криминалистите, обаче, са и актуалните висши чиновници Светлана Тронкова – Божкова, шеф на дирекция „ Управление на отпадъците и запазване на почвите “ в Министерство на околната среда и водите, както и основният специалист Мартин Ангелов Ганюшкин с уточнението, че и двамата дават отговор за отпадъците.

Очаквайте детайлности и извънредна информация за връзките на чиновниците с авторитетни предприемачи и порочните им практики в Министерство на околната среда и водите

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР