Източник и снимка: ПФК Спартак Варна, фейсбукВ страницата на ПФК

...
Източник и снимка: ПФК Спартак Варна, фейсбукВ страницата на ПФК
Коментари Харесай

Треньорът на Спартак: Много по-рано трябваше да решим мача в Русе

Източник и фотография: ПФК Спартак Варна, фейсбук

В страницата на ПФК Спартак Варна във фейсбук бе оповестено мнение на треньора Васил Петров за равенството против Дунав – 1:1 в Русе.

Ето какво сподели Петров:

 

”Разбира се, не се усещаме добре. Да получиш гол в 90-та мин. е доста неприятно, изключително откакто се случи при доминация. Много по–рано този мач можеше да е решен. Имахме 4-5 чисти положения, някои от които сами против вратаря. Младостта и неопитносста в тези обстановки ни лишиха от успеха. В последните минути в наказателното поле би трябвало да ври и кипи, а ние позволяваме гол, само че отново споделям младоста си оказа въздействие. Въпреки всичко аз съм удовлетворен от момчетата, тъй като се раздадоха до дъно и се вижда позитивни неща. Опитват се да вършат това, което работим.

Тежко бе времето, само че каквото е за нас, такова е и за съперника. Поздравявам тима на Дунав за организацията и положителната игра, и им желаем триумф!

Що се отнася до мача с Тополи 2010 за Купата в неделя, те са добър тим. Надявам се да се получи един забавен дуел. Имаме контузени футболисти от няколко седмици, само че се надявам по-бързо да се завърнат в игра. ”

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР