Източник: Hyundai Motor днес празнува световната премиера на четвърто поколение Santa

...
Източник: Hyundai Motor днес празнува световната
премиера на четвърто поколение Santa
Коментари Харесай

Hyundai Motor с премиера на новото поколение Hyundai Santa Fe

Източник:

Hyundai Motor през днешния ден чества световната премиера на четвърто потомство Santa Fe в град Гоянг, в северната част на Сеул. След успеха на своите прародители, изцяло новият Santa Fe съчетава най-новите високотехнологични характерности на Hyundai с подсъзнателен необятен интериор.
Четвъртото потомство на Santa Fe продължава историята на триумфа на модела. От пускането на първия Santa Fe през 2000 година, Hyundai се трансформира в одобрена марка в SUV сегмента. Това е крайъгълният камък на дългогодишното SUV завещание, а четвъртото потомство на Santa Fe ще продължи да впечатлява клиентите със своя първокласен дизайн, необятен интериор и модерната си технология.

Премиум дизайн

Дизайнът на четвърто потомство Santa Fe се свързва с идентичността на Hyundai за SUV семейството. Той демонстрира съвременен и елегантен външен тип, допълнен от привлекателна композитни светлини и каскадна решетка. Външният дизайн се характеризира с мощна необятна позиция и атлетичен, самоуверен тип. Предната част представя каскадната решетка, която се допълва от композитни светлини - дизайн, включващ LED дневни светлини, разположени най-отгоре и LED фарове в по-ниската част.
Динамичният темперамент на силуета е подобрен от елегантна покривна линия и дръзка странична линия, която се простира от фаровете до задните светлини. Задната част основава уверена и стабилна позиция с присъщи задни светлини и незабравим дизайн на бронята.

Външните размери вършат Santa Fe да изглежда още по-внушително. С дължина от 4,770 мм, широчина 1890 мм и по-дълго междуосие от 2,765 мм, Santa Fe има още по-стабилна позиция на пътя и обезпечава повече комфорт за своите пасажери.

Интериор

Santa Fe има изискана и ергономична вътрешна архитектура. Зашеметяващата връзка между дизайн и функционалност съчетава първокласно качество с просторно оформление и усъвършенствана видимост. Видимостта откъм гърба е усъвършенствана от по-голямото стъкло на задната част, което се е нараснало с 41% спрямо модела от предходното потомство. Мястото за багаж също е увеличено, както и това за пътниците на втория и третия ред седалки.

Безопасност

За да отговори на най-високите стандарти за сигурност, четвърто потомство на Santa Fe предлага най-хубавия в своя клас пакет за сигурност в промишлеността. Всички системи са част от дейните технологии за сигурност и шофиране на Hyundai SmartSense ™.
За пръв път в автомобилната промишленост, иновативна система предупреждава шофьора, че към момента има пасажери на задната седалка при овакантяване на автомобила. Системата първо припомня на шофьорите да ревизират задните седалки със известие на централния екран на дисплея на устройството, след като двигателят се изключи. Ако системата разпознае придвижване на задните седалки след като лидерът е заключил автомобила, се задейства клаксона и фаровете. Системата също по този начин се задейства, в случай че деца случайно се заключат в колата.

Асистентът за попречване на сблъсък при трафик зад автомобила също се предлага за пръв път в Hyundai. При движение обратно с лимитирана видимост системата освен предизвестява шофьора за приближаващи коли откъм гърба, само че и задейства спирачките в случай че се постанова. Системата за попречване на сблъсък (FCA) разпознава пешеходци, предупреждава шофьора за спешни обстановки и спира автоматично, в случай че е належащо. Lane Keeping Assist сигнализира на лидера при несигурни движения при скорост над 60 км /ч. И коригира кормилото при положение на необходимост. При съществуването на обект в мъртвата зона Santa Fe предупреждава визуално и звуково лидера. Напълно новият помощник за сигурност при излизане предотвратява случаите, при приближаването на колите откъм гърба, като краткотрайно блокират вратите, преди да бъдат отворени, тъй че пасажерите да могат безвредно да излязат от колата. Новият Santa Fe e с каросерия, в която е използвана стомана с висока здравина, висока всмукване на силата на удара и минимално деформиране за отбрана на пътниците при положение на конфликт. Автомобилът е оборудван с 6 броя въздушни възглавници - две предни въздушни възглавници, две странични въздушни възглавници и две пердета от първи до втори ред, предпазващи водача и пътниците.

Развлечение

Аудио-навигационната система интегрира всички функционалности за навигация, медии и свързаност, поддържащи както Apple CarPlay, така и Android Auto. Системата включва камера за задно виждане с динамични насоки при паркиране или придвижване обратно. Системата Display Audio разрешава на пасажерите да преглеждат наличието на смарт телефона си на екрана на системата посредством Apple CarPlay и Android Auto. Тя от своя страна е с 8 или 7 инчов дисплей, според от равнището на оборудване.

Удобство

За първи път SUV на Hyundai, разполага с (HUD) дисплей, който проектира информацията директно на предното стъкло. Той е с водеща в класа бляскавост и може да се регулира както по ъгъл, по този начин и по височина, с цел да се обезпечи оптимална видимост за самостоятелните потребности. HUD поддържа сигурност при шофиране чрез показване на информация като скорост, команди за навигация и равнище на горивото, както и предизвестия от системите за активна сигурност и помощ при шофиране. За да се подсигурява, че телефонът ви е постоянно зареден, Santa Fe има специално място за апостериори зареждане (стандарт Qi) за мобилни телефони. А за да не го забравите, в автомобила на централният екран на арматурното табло ще покаже увещание при изключване на автомобила. Santa Fe също се предлага стандартно USB порт и AUX жак.

Задвижване

Разработеното от Hyundai задвижване HTRAC се основава на технология за задвижване на четирите колела, която регулира променливо мощността. Името е комбинация от H от Hyundai и първата част на думата "traction ". HTRAC разрешава гъвкаво управление и по-добро натоварване в зависимост от сцеплението на колелата и скоростта на транспортното средство. В спортен режим HTRAC обезпечава подобрено ускорение с до 50% въртящ миг, разпределен към задните колела. В комфортен режим той предлага подобрена стабилност с до 35% въртящ миг, към задните колела. В екологичен режим HTRAC осигурява усъвършенствана горивна ефективност, като изпраща енергия основно към предните колела. При влошени условия системата автоматично разпределя мощността към четирите колела.

Окачването обезпечава по-плавно чувство, като понижава вибрациите при шофиране по груби пътища. Опционалното саморегулиращо се окачване осигурява постоянна височина, без значение от натоварването. Двигателите за Европа са 4 и всичките дават отговор на Евро 6 нормата. Бензиновите са 2,4 MPi, и 2,4 GDI, Дизеловите са с размер 2.0 и 2.2 литра. Всички те ще се предлагат с 8-степенна автоматична трансмисия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР