Източник: www.honda.bg Отново зарадвахме любимия си клиент - д-р Илиев,

...
Източник: <a href=http://www.honda.bg
target=_blank>www.honda.bg Отново зарадвахме любимия си клиент - д-р
Илиев,
Коментари Харесай

Honda CB 1100 RS – четиринадесетият воин

Източник: www.honda.bg

Отново зарадвахме обичания си клиент - д-р Илиев, извънреден обожател на мотоциклетите от марката Honda, похвалиха се от Бултрако Моторс, формален дилър на Honda. Този път небезизвестният столичен патоанатом заложи на паметния модел CB 1100 RS.

По традиция докторът получава мотоциклетите си със непретенциозно празненство в шоурума ни, като този път мястото на срещата бе "Бултрако Моторс ", клон София Изток на "Ботевградско шосе " 326. Ключовете за новата облага му връчи Никола Петков, изпълнителен директор на "Бултрако Моторс " АД, а за самото обслужване на нашия другар се погрижи експертът по мотоциклетите Цветомир Цветанов.

В разгара на лятото на Илиян Илиев се сдоби с новия Rebel 500, само че тогава парти нямаше, защото това беше "тринадесетият боец " в неговата Honda колекция, разясни преподавателят по патоанатомия.

CB1100 RS наподобява гол и „ постен “, типичен за 70-те години байк, само че повече наподобява на кафе-рейсър. Обединява класическия дизайн с необикновено съвременни технологии. Заобленият му контейнер е без тегел и е ръчна направа. Кръглият огромен фар и двойните принадлежности на таблото са класика, само че в нея са вплетени и модерни технологии. Със спортния си жанр CB1100 RS използва геометрия, съвпадаща с тази на EX, с по-твърдо окачване Showa, 4-бутални предни спирачки, алуминиеви 17-инчови джанти и спецификация на гумите с размери на състезателен байк. По-ниската и по-компактна позиция на езда, премества тежестта на ездача напред. Двигателят е 4-цилиндров с въздушно изстудяване.
Спирачките са радиални Tokico, с 310 мм плаващи дискове, а ABS-ът е част от стандартното съоръжение.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР