Изтекоха опорните точки на министрите, по които те ще построят

...
Изтекоха опорните точки на министрите, по които те ще построят
Коментари Харесай

Кой пише пищовите на правителството за вота на недоверие?

Изтекоха опорните точки на министрите, по които те ще построят защитните и нападателни тези 

Изтекоха документи, по които се приготвят министрите от държавното управление на Денков за на следващия ден, чиято достоверност е доказана. Документът съставлява самобитни пищови, с каквито би трябвало да си служат от екипа на Николай Денков на утрешния избор на съмнение и да борят опозицията в дебата. 

Препоръките, които имиджмейкърът в сянка на държавното управление звучат прекомерно обикновено и като че ли са подготвяни от човек, който няма никакъв професионален и даже житейски опит, да не приказваме за каквато и да било експертност.

Опорките би трябвало да хвърлят цялата виновност върху служебните държавни управления на Румен Радев, като по едно и също време да блесне ПППП като знак на Промяната, която надали не изправя страната единствено за няколко месеца.

Очертават се главните посланията, които министрите в държавното управление на Николай Денков би трябвало да насочат по време на дебата за вота на съмнение в четвъртък. В него се предлага дебатът да не се води за това дали ще се затварят ТЕЦ- овете, а дали България ще успее да вземе 4 милиарда лева от Европа.

Ето какво написа в раздадените на министрите " пищови ":

Роля на министрите по време на дебата:

За Радев ( става въпрос за Румен Радев, министър на енергетиката, а не за президента Румен Радев, б.а.):
Започва с обрисуване на огромната картна в енергетиката. Тежкото завещание и закъснение, което кабинетът е преодолял единствено за 4 месеца. Визията за развиване на българската енергетика
След първото изявление, което обрисува визията:
Оборва всяка ЛЪЖА с конкретика. Използва думата ЛЪЖА свободно.
За Василев (Асен Василев, министър за финансите):

(ако успее от естрада, в случай че не – пред медиите, в кулоарите)
Внася успокоение за цените на тока и бюджета Колосалният прогрес, който кабинетът навакса за 4 месеца след години занемаряване на цели сектори
За Богданов (Богдан Богданов, министър на икономиката):
Новата визия за по-високо софтуерна стопанска система на България (визионерско, над дребните предизборни сплетни) Лукойл и дерогацията Паралел с други индустриални браншове, които са изчезнали заради естественото развиване на стопанската система (текстилната промишленост след 201о и възхода на заетостта в автомобилостроенето и електрониката)
За Гвоздейков (Георги Гвоздейков, министър на транспорта):
Пристанище „ Лукойл “ (ако има офанзиви по тази линия)
За Шалапатова (Иванка Шалапатова, министър на труда и обществената политика):
Паралел сред естествените запаси и в действителност най-ценния запас на района: човешкия капитал Визия за претовареност от нов вид – Картографиране на уменията Всички средства, които могат да се вложат в развиване на човешкия капитал в района.
За Цеков (Андрей Цеков, министър на районното развитие) :
Инвестиции в енергийна успеваемост Териториалните проекти като част от цялата оперативна стратегия – благодарности към екипа на енергетиката и поддръжката на целия кабинет, че успяхме да наваксаме голямото закъснение
За Денков ( Николай Денков, министър председател ):
Обобщава визионерски оттатък дребните предизборни кавги Колосалният прогрес, който кабинетът отключи в невиждано къси периоди (само за 4 месеца) подсигурява успокоение и предвидимост. Всички старания на министерския екип са ориентирани към грижа за хората и обезпечаване на развиване след години застой в цели браншове В комплицираната геополитическа конюнктура, енергийната самостоятелност на България е основна за националната ни сигурност. И в този момент има едни пари, които ни оказват помощ да осигурим това. Проява на безнаказаност би било да се откажем.
Според столични публицисти, които добре познават манталитета на Лена Бориславова, изразните средства и стила на подадения текст прекалено много се приближава до нейното можене. Заради това съвсем на 90 % нашите източници считат, че тайните писмени насоки идват точно от най-доверения до Кирил Петков човек.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР