Изстреляната междуконтинентална балистична ракета е подарък за американските копелета по

...
Изстреляната междуконтинентална балистична ракета е подарък за американските копелета по
Коментари Харесай

Ким Чен Ун: Балистичната ракета е подарък за американските копелета за Деня на независимостта

Изстреляната междуконтинентална балистична ракета е подарък за " американските копелета " по случай Деня на независимостта, е декларирал водачът на Северна Корея Ким Чен Ун, представен от формалната осведомителна организация на страната. 

Американските копелета няма да са по никакъв начин удовлетворени от подаръка, изпратен им по случай 4 юли, споделил Ким Чен Ун, осведоми Агенция Франс Прес, представена от Фокус. Избухвайки в смях, Ким Чен-ун добавил, че " би трябвало да изпраща на Съединени американски щати дарове понякога, с цел да ги изважда от скуката “. 

Правителството на Япония счита, че обсегът на балистичната ракета, изстреляна през вчерашния ден от КНДР може да надвиши 5500 км., съобщи РИА Новости. Според японското министерство на защитата ракетата е преодоляла 933 км. и е паднала на 300 км. от крайбрежната японска префектура Акита. 

От администрацията на Доналд Тръмп потвърдиха, че изстреляната през вчерашния ден междуконтинентална балистична ракета фактически може да стигне територията на Съединени американски щати. 

Държавният секретар Рекс Тилърсън дефинира офанзивата като " нова ескалация на опасността " и добави, че Вашингтон в никакъв случай няма да одобри атомното въоръжение на Северна Корея. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР