Изслушването в парламентарната комисия се оказа истински кошмар за Борислав

...
Изслушването в парламентарната комисия се оказа истински кошмар за Борислав
Коментари Харесай

Съсипа го! Радостин Василев унищожи Боби Михайлов!

Изслушването в парламентарната комисия се оказа същински призрачен сън за Борислав Михайлов. След словото си пред депутатите се стигна до доста под напрежение миг за президента на БФС. Последен с въпроси към него се изяви Радостин Василев.

 

Депутатът изложи няколко обстоятелства преди кулминационния въпрос. Заяви, че Столична дирекция на вътрешните работи не е желала затваряне на стадиона без аудитория, както се опита да изясни преди този момент Борислав Михайлов. Василев попита кой е алармирал на БФС за вероятни ексцесии, защото е имало сходни изказвания. Той разясни, че рискови са определяни всички дербита в родното състезание, само че игрища не са затваряни. Депутатът изрично съобщи, че УЕФА не взема решение дадени срещи да се организират без аудитория и че това е напълно и единствено решение на БФС.

 

Преди изявлението на Радостин Василев пред комисията Боби Михайлов съобщи, че не усеща виновност за случилото се отвън стадиона. Именно за тези думи се хвана депутатът и изясни, че предвид на предходната му работа като състезателен юрист, може да даде характерна оценка за протичащото се в последните 18 години – едно и също. Василев напомни събитията от кървавите митинги и притисна Борислав Михайлов за връзките му с черното тото, изключване на тимове, чиито президенти гласоподават срещу него. Накрая приключи с късия въпрос: „ Вие ще си ходите ли най-сетне, или няма да си ходите “?

 

Боби Михайлов очевидно се афектира и отхвърли да дава отговор на констатациите и въпроса на Радостин Василев.

 

Автор: тик-ток

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР