Изследователи от Brigham and Woman`s Hospital в Бостън, САЩ, са

...
Изследователи от Brigham and Woman`s Hospital в Бостън, САЩ, са
Коментари Харесай

Хапването на шоколад сутрин, спомагащо свалянето на килограми

Изследователи от Brigham and Woman`s Hospital в Бостън, Съединени американски щати, са давали по 100 грама млечен шоколад на 19 дами след менопауза в границите на един час от събуждането им и един час преди да заспят в продължение на две седмици.

 Лесен домакински шоколад за 10 минути! Лесен домакински шоколад за 10 минути!
Всички обичаме шоколад, само че не обичаме да свършва, а този в магазина като че ли постоянно е прекомерно малко като количество... Шоколадов банано...

Резултатите са открили, че приемът на шоколад не прави разлика в тежестта на участниците и в действителност подкрепя загубата на тегло.

Учените допускат, че яденето на шоколад заран оказва помощ за изгарянето на мазнини и понижава равнищата на глюкоза в кръвта, до момента в който приемането му вечерно време трансформира метаболизма и контролира режима на сън.

Какво споделят специалистите: „ Резултатите демонстрират, че дамите са били по-малко гладни, в случай че са хапнали шоколад и са имали по-малко предпочитание за сладко, в сравнение с без него. Това е най-много, когато са приемали шоколад през нощта или вечерта.

 Храни, които може да ядете след приключването на период на валидност Храни, които може да ядете след приключването на период на валидност
Понякога купуваме повече храна, в сравнение с можем да изядем и заради тази причина, постоянно виждаме, че срокът им е изминал. При някои това...

" Още повече, равнищата на кортизол денем са по-ниски при консумация на шоколад заран, в сравнение с през нощта или вечерта. "

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР