Изрусената мургава дама Алиде Асан Балджиева е виновницата за екшъна

Изрусената мургава дама Алиде Асан Балджиева е виновницата за екшъна ...

Ето я Алиде, обиждала българите на гяури.


Изрусената мургава дама Алиде Асан Балджиева е виновницата за екшъна преди дни в Паспортната служба в Първо РУ-Бургас, завършил с ареста на Петър Биберов, съобщава "Флагман".

Преди минути издокараната с шарената рокля и чанта, тип фолкдива, Алиде се яви в Районния съд, където срещу нея има подадена жалба от служители, които са били засипани от обиди на етническа основа от въпросната жена. Очакваше се Алиде да получи акт по указа за борба с дребното хулиганство и да се размине с минимална глоба. Делото обаче не тръгна изобщо, тъй като съдията прецени, че има данни за престъпление от общ характер - хулиганство, тъй като действията са извършени в сградата на МВР пред множество хора, включително и деца.

Нахаканата мургавелка сипела обиди наред, както и срещу конкретни лица, вероятно бизнесменът Биберов, който бил атакуван с репликата "Мръсен гяур". Съдът постанови изпращането на материалите по случая до Районна прокуратура за преценка дали има извършено престъпление по чл. 325 от НК.

Алиде предизвика луд скандал заедно с още две свои приятелки, които решили да прередят цялата опашка, при което нервите на бизнесмена Биберов не издържали и той решил да направи забележка на наглата жена. Това обаче отключило още повече агресията на Алиде, която атакувала бургазлията с думите "500 години сме ви е.али и пак ще ви е.ем". Репликата буквално взривила всички в помещението, които били на път да линчуват Алиде, разказаха очевидци пред репортер на Флагман.бг.

В крайна сметка обаче тя решила да се изкара жертва и пуснала жалба срещу Биберов, която обаче оттеглила само няколко часа по-късно.

При появата си днес в съда тя категорично отказа да говори и да обясни действията си. Заедно с още една своя приятелка, тя бе набързо избутана в залата от мургав здравеняк.

Източник: fakti.bg