Изрусената мургава дама Алиде Асан Балджиева е виновницата за екшъна

...
Изрусената мургава дама Алиде Асан Балджиева е виновницата за екшъна
Коментари Харесай

Ето я Алиде, обиждала българите на гяури

Изрусената мургава дама Алиде Асан Балджиева е виновницата за екшъна преди дни в Паспортната работа в Първо РУ-Бургас, приключил с ареста на Петър Биберов, оповестява "Флагман ".

Преди минути издокараната с шарената рокля и чанта, вид фолкдива, Алиде се яви в Районния съд, където против нея има подадена тъжба от чиновници, които са били засипани от обиди на етническа основа от въпросната жена. Очакваше се Алиде да получи акт по указа за битка с дребното безчинство и да се размине с минимална санкция. Делото обаче не потегли въобще, защото съдията реши, че има данни за закононарушение от общ темперамент - безчинство, защото дейностите са осъществени в постройката на Министерство на вътрешните работи пред голям брой хора, в това число и деца.

Нахаканата мургавелка сипела обиди наред, както и против съответни лица, евентуално предприемачът Биберов, който бил нападнат с репликата "Мръсен гяур ". Съдът постанови изпращането на материалите по случая до Районна прокуратура за преценка дали има осъществено закононарушение по член 325 от Наказателен кодекс.

Алиде провокира вманиачен скандал дружно с още две свои приятелки, които решили да прередят цялата опашка, при което нервите на предприемача Биберов не издържали и той решил да направи забележка на наглата жена. Това обаче отключило още повече експанзията на Алиде, която атакувала бургазлията с думите "500 години сме ви е.али и отново ще ви е.ем ". Репликата безусловно взривила всички в помещението, които били на път да линчуват Алиде, описаха очевидци пред кореспондент на Флагман.бг.

В последна сметка обаче тя решила да се изкара жертва и пуснала тъжба против Биберов, която обаче отдръпнала единствено няколко часа по-късно.

При появяването си през днешния ден в съда тя изрично отхвърли да приказва и да изясни дейностите си. Заедно с още една своя другарка, тя бе небрежно избутана в залата от мургав бабанка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР