Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху заяви, че Израел няма да изтегли

...
Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху заяви, че Израел няма да изтегли
Коментари Харесай

Нетаняху: Израел няма да се изтегли от Газа и няма да освободи хиляди палестински затворници

Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху съобщи, че Израел няма да изтегли силите си от линията Газа, или да пусне на независимост хиляди палестински пандизчии, съобщи Ройтерс. Агенцията означи, че по този метод министър председателят е отхвърлил достоверността на медийни информации, съгласно които са налице условия за допустимо помирение с радикалното палестинско придвижване " Хамас ".

" Ние няма да сложим завършек на тази война, до момента в който не реализираме всичките си цели. Това значи елиминиране на " Хамас ", завръщане на всички заложници вкъщи и гарантиране, че Газа повече няма за съставлява опасност за Израел ", сподели Нетаняху, представен от израелска телевизия.

Ройтерс оповестява и, че друга палестинска въоръжена формация - " Ислямски джихад ", няма да подписва каквито и да е съглашения, свързани с израелски заложници, без да е сигурна, че ще има всеобхватно прекъсване на огъня и евакуиране на израелските сили от линията Газа. Това съобщи през днешния ден водачът на придвижването Зиад ан Нахала.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР