Израелският министър на външните работи Яир Лапид, откри днес в

...
Израелският министър на външните работи Яир Лапид, откри днес в
Коментари Харесай

Открито е първото посолство на Израел в страна от Персийския залив

Израелският министър на външните работи Яир Лапид, откри през днешния ден в Обединените арабски емирства (ОАЕ) първото посолство на Израел в страна от Персийския залив, съобщи Франс прес.

Новината заяви самият Лапид, който е на първото публично посещаване на израелски министър в ОАЕ след нормализирането на двустранните връзки.

Пристигнал през днешния ден по обед в столицата Абу Даби, той също ще беседва с високопоставени представители на управляващите. След това в Дубай, Лапид ще открие израелско консулство, както и щанд на Израел на Световното ревю в града.

" Прерязване на лентата за откриването на израелското посолство в Абу Даби с министърката на културата на ОАЕ Нура ал Кааби ", написа израелският външен министър под фотография на двамата, която разгласява в Туитър.

" Това, което вършим тук през днешния ден, не е краят на пътуването, а началото ", увери Лапид. " Трябва да се свържем и да развием стопанските системи си ", посочи той, призовавайки всички арабски страни в района да признаят Израел.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР