Израелските власти вдигнаха от днес забраната за излизане от жилищата

...
Израелските власти вдигнаха от днес забраната за излизане от жилищата
Коментари Харесай

Израел отмени забраната за излизане без уважителни причини

Израелските управляващи подвигнаха от през днешния ден възбраната за излизане от жилищата без уважителни аргументи, наложена на 25 март в границите на противовирусните ограничения, заяви канцеларията на премиера на еврейската страна, съобщи ТАСС.
Вдига се и ограничаването за молебствия под намерено небе на разстояние най-вече 500 метра от жилището или местоработата, само че остава в действие ограничаването за броя на участниците - до 19 души.
Посещенията на плажовете остават неразрешени, с изключение на за практикуване на морски типове спорт. В басейните се позволяват дейностите, свързани с лекуване, както и тренировките на спортисти преди надпревари.
При съблюдаване на условията за хигиена и физическа отдалеченост се позволява от през днешния ден да отворят библиотеките, хотелите, резерватите, историческите забележителности и зоологическите градини. Разрешава се да работят също по този начин моловете, пазарите и фитнес залите, само че с ред ограничавания.
Премиерът Бенямин Нетаняху показа поетапен проект за възкръсване на стопанската система и повдигане на карантинните ограничения, предусещащ по-нататъшнви облекчения, по думите му "ако нещата тръгнат добре ". Едно от тях е рестартирането на просветителната система.
Ако броят на инфектираните за денонощие в страната още веднъж се повиши над 100, Израел ще връща анулираните ограничавания и ще вкарва нови, посочи Нетаняху.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР