Израелските сили са убили седем палестинци на окупирания Западен бряг,

...
Израелските сили са убили седем палестинци на окупирания Западен бряг,
Коментари Харесай

Седем палестинци на Западния бряг бяха убити от израелската армия

Израелските сили са умъртвили седем палестинци на окупирания Западен бряг, в това число двама малолетни и най-малко един войник, съобщи Ройтерс. 
Пет от смъртните случаи са настъпили в град Дженин, в който израелските военни обявиха, че са нахлули, с цел да задържат палестинец, обвинен в присъединяване в довела до смъртни случаи засада на Западния бряг през август. Военните не дадоха незабавно детайлности за случая в Дженин, който очевидци описаха като конфликти сред въоръжени лица и бойци. Официалната палестинска осведомителна организация Уафа заяви, че израелските сили са щурмували Дженин " от няколко направления, стреляйки с патрони и обграждайки държавните лечебни заведения и централата на Червения полумесец ".
Шестият палестински смъртен случай е в Ятма, село покрай град Наблус, а различен е покрай еврейско населено място край град Ел Бире на Западния бряг, оповестиха палестински представители.
Други шестима палестинци са били ранени по време на стрелбата в Дженин, съгласно палестинското министерство на опазването на здравето.
Засега няма коментар от израелска страна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР