Израелски изследователи заявиха в събота, че са курс с три

...
Израелски изследователи заявиха в събота, че са курс с три
Коментари Харесай

Израелски учени: Три дози от ваксината на Pfizer неутрализират Омикрон

Израелски откриватели обявиха в събота, че са курс с три дози от имунизацията против COVID-19 на Pfizer/BioNTech обезпечава забележителна отбрана против новия вид Омикрон, заяви " Ройтерс ".

Констатациите бяха сходни на тези, показани от BioNTech и Pfizer по-рано през седмицата, които бяха ранен сигнал, че бустерните инжекции могат да бъдат от основно значение за отбрана против зараза от новоидентифицирания вид.

Проучването, извършено от Медицински център " Шеба " и Централната вирусологична лаборатория на Министерството на здравеопазването, съпоставя кръвта на 20 души, които са получили две дози ваксина 5-6 месеца по-рано, със същия брой лица, които са получили бустер преди месец.

" Хората, които са получили втората доза преди 5 или 6 месеца, нямат никаква дарба за обезвреждане против Омикрон. Въпреки че имат някои против Delta (щам) ", сподели Гили Регев-Йочай, шеф на отдела за инфекциозни заболявания в Sheba кореспонденти.
 Ваксината на Pfizer/BioNTech обезврежда Омикрон с три дози
Ваксината на Pfizer/BioNTech обезврежда Омикрон с три дози

Можели да доставят основана на " Омикрон " ваксина през март 2022 година

" Добрата вест е, че с бустер дозата се усилва към 100 пъти. Има забележителна отбрана на бустер дозата. Тя е по-ниска от способността за обезвреждане против Delta, към четири пъти по-ниска ", сподели тя.

Израелският екип съобщи, че е работил с действителния вирус, до момента в който фирмите са употребявали това, което е известно като псевдовирус, който е биоинженериран, с цел да има отличителните разновидности на Омикрон.

Израелското проучване което откри, че разновидността на Омикрон може отчасти да избегне отбраната от две дози.
 Шефът на Pfizer: Ще би трябвало да се имунизираме годишно против Covid-19
Шефът на Pfizer: Ще би трябвало да се имунизираме годишно против Covid-19

И то в продължение на доста години, счита той
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР