Израелската армия обяви,че са открили тунели на Хамас под щаба

...
Израелската армия обяви,че са открили тунели на Хамас под щаба
Коментари Харесай

Израел откри тунели на „Хамас” под Агенцията на ООН

Израелската войска разгласи,че са разкрили тунели на „ Хамас ” под щаба на Организацията на Организация на обединените нации за палестинските бежанци. От мазето на постройката в Газа се влиза в цяла система от добре построени тунели, споделиха от армията.

Според Израел това е следващо доказателство, че Агенцията на Организация на обединените нации е подпомагала активността на терористичната организация. Няколко страни, измежду които главният спонсор на организацията - Съединените щати, оповестиха по-рано през годината, че стопират финансирането.

Скандалът тогава избухна след съмнения, че няколко служащи на организацията са взели участие в терористичния акт против Израел на 7-ми октомври.  

“Това е един от командните центрове на разузнаването на " Хамас ". От тези подземия са управлявали доста от бойните задачи. Тунелът е дълъг към 400 метра и се намира на дълбочина 20 метра. Над нас е централата на Агенцията на Организация на обединените нации ", съобщи Идо Арев, подполковник от израелската войска.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР