Израелската армия каза, че е разположила свои войски за противодействие

...
Израелската армия каза, че е разположила свои войски за противодействие
Коментари Харесай

Израел разположи войски по границата си с Ливан

Израелската войска сподели, че е разположила свои войски за противопоставяне на хипотетично навлизане от Ливан, каквото съгласно локално радио наподобява е станало през днешния ден в централната част на границата сред двете страни, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки Ройтерс.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 95
Напрежението в Северен Израел се увеличи в миг, когато Еврейската страна се бори с бойците от " Хамас ", които в събота започнаха всеобщо навлизане на израелска територия от линията Газа.

" Беше получен отчет за навлизане на няколко хипотетични бойци на израелска територия от територията на Ливан. Войсковите сили за защита на Израел са ситуирани в региона ", се показва в изказване на израелската войска.

Израелското военно радио уточни като място на проникването региона наоколо до Адамит против ливанските гранични градове Аалма аш Шаеб и Захаджра.

Израелски бойци, подкрепени от хеликоптери, са умъртвили минимум двама бойци, които са проникнали в Израел от Ливан, заяви израелската войска. Това е знак, че против Израел може би се отваря втори фронт след офанзивата от страна на " Хамас ", показва Ройтерс. 

Артилерийски обстрел и пукотевица са били чути през днешния ден на граница на Ливан с Израел, заяви в обява в обществените мрежи сътрудник на малкия екран на " Хизбула " – " Ал Манар ".

Представител на " Хизбула " сподели пред Ройтерс в отговор на известието на израелската войска, че е умъртвила няколко бойци, проникнали в Израел от Ливан, че групировката не е предприемала никаква интервенция против Израел.

Израелската войска уточни в изказване, че нейните сили " са умъртвили няколко въоръжени хипотетични бойци, които са проникнали в Израел от ливанска територия. В изказването се споделя още, че " сега регионът се обстрелва от хеликоптери " на израелската войска.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР