Израелската актриса Гал Гадот отново ще си сътрудничи с Пати

...
Израелската актриса Гал Гадот отново ще си сътрудничи с Пати
Коментари Харесай

Актрисата Гал Гадот ще играе Клеопатра във филм на Пати Дженкинс

Израелската актриса Гал Гадот още веднъж ще си сътрудничи с Пати Дженкинс и ще играе Клеопатра във филм на режисьорката от Съединени американски щати, отдаден на египетската кралица, съобщи Юнайтед прес интеренешънъл.

Плод на съдействието сред двете дами е супергеройската продукция "Жената знамение " (2017) и продължението й "Жената знамение 1984 ", което би трябвало да излезе на екран през декември тази година.

"Обичам да се впускам в нови завършения. Харесвам вълнението от новите планове, тръпката от вдъхването на живот на нови истории. От доста време желая да опиша историята на Клеопатра. Не мога да изразя благодарността си към този необикновен екип! ", написа Гал Гадот в туитър.

Сценарият за кино лентата е поверен на Лаета Калогридис, позната с работата си над продукции като "Александър ", "Злокобен остров ", "Алита: Боен ангел ".

В класиката "Клеопатра " от 1963 година в облика на именитата египетска владетелка се превъплъти холивудската икона Елизабет Тейлър, напомня Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР