Израел успя да победи Шотландия с 2:1 в сблъсъка между

...
Израел успя да победи Шотландия с 2:1 в сблъсъка между
Коментари Харесай

Израел обърна Шотландия с помощта на червен картон и автогол

Израел съумя да победи Шотландия с 2:1 в конфликта сред двата отбора от Лига “С”, група 1 на Лигата на нациите. воденият от Андреас Херцог отбор записа първи три точки в актива си, откакто направи поврат в мача. За това оказа помощ и фактът, че гостите играха с човек по-малко от 61-ата минута, когато Джон Сутар бе изпъден от игра.

Шотландия взе преднина в мача в 25-ата минута, когато Стивън Нейсмит напредна на скорост в пеналта и бе съборен за дузпа, която Чарли Мългрю осъществя за 0:1.

В 52-ата минута обаче Израел се върна в мача. Опит за удар на Туата не се получи, само че пък топката стигна до Перетц, който я прати във вратата за 1:1.

В 61-ата минута гостите останаха в понижен състав, откакто Джон Сутар бе изпъден за удар с ръка в лицето на Дабур.

Домакините се възползваха от численото си преимущество и съумяха да стигнат до успеха, въпреки и по малко чудноват метод. В 75-ата минута топката бе изпратена по земя в наказателното поле, където Киърън Тиърни работи неразчетено и я прати в личната си врата за крайното 2:1.

Така обстановката в групата става много заплетена, като всеки от тимовете има по 3 точки в актива си и идващите мачове се обрисува да бъдат на живот и гибел.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР