Израел се готви постепенно да отвори търговските и развлекателни центрове

...
Израел се готви постепенно да отвори търговските и развлекателни центрове
Коментари Харесай

Израел ще отвори търговските и развлекателните центрове, някои само за ваксинирани

Израел се готви последователно да отвори комерсиалните и развлекателни центрове от неделя, само че някои от тях ще бъдат налични единствено за имунизирани или прекарали Covid-19, съобщи ДПА.

Оперативният щаб за ковид утвърди проект за последователно повдигане на рестриктивните мерки след трета национална карантина.

" Планът е утвърден по принцип; разпоредбите ще бъдат утвърдени незабавно щом работата по тях завърши ", акцентираха в взаимно изказване премиерската канцелария и здравното министерство.

Училищата ще отворят за възпитаници от повече класове от неделя в сходство със " светофарната " система, класифицираща градовете в три категории: зелена, жълта и алена, съгласно броя на инфектираните с ковид.

Учениците от пети, шести, 11-и и 12-и клас в градовете от зелената и жълта категория ще могат да посещават образователни занятия, както и тези от градовете в алената категория, в които 70 % от жителите са били имунизирани. Те ще се причислят към по-малките деца, които към този момент се върнаха в учебните заведения и детските градини, съгласно сходни правила.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР