Израел обмисля дали да закупи от американската фармацевтична компания Pfizer,

...
Израел обмисля дали да закупи от американската фармацевтична компания Pfizer,
Коментари Харесай

Израел обмисля да закупи лекарството на Pfizer против коронавирус

Израел обмисля дали да закупи от американската фармацевтична компания Pfizer, съобщи ДПА. Премиерът Нафтали Бенет разгласи новината на седмичното държавно съвещание в Ерусалим през днешния ден, съобщи. Той сподели, че е наредил на виновните лица усърдно да прегледат обстановката и " да проучат опцията за поръчка за израелската страна ".

Компанията заяви в петък, че е създала дейно лекарство в битката против пандемията от ковид, което по думите й предотвратява тежко превозване на заболяването при високорисковите пациенти. Въпреки това лекарството към момента не е получило утвърждение. Pfizer създава и една от най-важните ваксини, дружно с немската компания BioNTech.
 Наш академик от Станфорд с причини за какво новото хапче на Pfizer против КОВИД няма да е панацея Наш академик от Станфорд с причини за какво новото хапче на Pfizer против КОВИД няма да е панацея
" Проблемът с антивирусните лекарства е, че би трябвало да се вземат колкото се може по-рано, с цел да се изпревари експоненциалната репликаци...

Засега Израел се оправя с четвъртата вълна на ковид без нов локдаун. Страната мощно разчита на инжектиране с подсилващи дози ваксина. Почти 43 % от 9,4-милионното население е било инжектирано с три дози и 62 % са били инжектирани с най-малко две дози. Три месеца след началото на акцията за инжектиране с подсилващи дози броят на новозаразените спадна фрапантно. Днес Министерството на здравеопазването заяви за 556 нови случая. Броят на дневните случаи надвиши 11 000 няколко пъти от края на август. Сега броят на тежко болните е 178. В началото на годината той беше 1200.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР