Израел днес плаща цената на своята безучастност и колаборация на

...
Израел днес плаща цената на своята безучастност и колаборация на
Коментари Харесай

Израел днес плаща цената на своята безучастност и колаборация на Натаняху с руските израелски олигарси

Израел през днешния ден заплаща цената на своята безучастност и колаборация на Натаняху с съветските израелски олигарси, които потопиха еврейската страна в корупция и опити за деградиране на демокрацията, което направи страната доста по-малко ефикасна и по-слаба.
Този драматичен неуспех на разузнаването на Израел, както и на Съединени американски щати, да открият тази имам вяра готова в Москва огромна терористична интервенция на Хамас, която цели дестабилизация на поддръжката за Украйна и в допълнение повишение на цените на петрола, което е главен мотор на международната инфлация, която Путин употребява да манипулира демокрациите на Запад, този неуспех би трябвало да е урок на всеки до какво води всяка непосредственост и корупция с съветската тирания!!
Натаняху се провали не тъй като е несръчен или слаб министър председател, а тъй като е другар с съветски олигарси на Путин и такива като Борисов в България, които са марионетки на Путин!!
Това е драматичен ден за Израел и персонално аз стоя твърдо зад него и многото ми скъпи приятели-евреи!
Всички би трябвало да сме зад Израел в този момент и да не забравяме, че там живеят стотици хиляди наследници на български евреи, което би трябвало да ни кара да се усещаме все едно е нападната България!!
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР