Израел Адесаня даде своята прогноза за битката в тежка категория

...
Израел Адесаня даде своята прогноза за битката в тежка категория
Коментари Харесай

Адесаня даде прогноза за Джоунс - Ган

Израел Адесаня даде своята прогноза за борбата в тежка категория довечера сред Джон Джоунс и Сирил Ган. Коронният мач на UFC 285 ще реши ориста на овакантената от Франсис Нгану купа.

Суперзвездата на UFC Джоунс ще се завърне в осмоъгълника за първи път от 2020 година, когато направи преход към тежката категория. Незабавно ще има високи залози за Кости, който желае да стане първенец в две категории против доста мощен съперник, който беше на косъм от това да детронира Франсис Нгану.

Джоунс евентуално ще влезе в надпреварата като любимец поради родословието му в спорта, който го е видял надвит единствено един път посредством дисквалификация. Въпреки това Адесаня допуска, че Ган ще има преимущество.

„ Ако желаете да се разсъните до сигурен човек заран, това е индивидът “, сподели Адесаня в канала си в YouTube, когато оценяваше срещата в тежка категория. „ Сирил Ган, мисля, че заради силата и знаейки кой е той, ще избера Сирил, само че няма да се изненадам, в случай че Кости завоюва “, разгласи Адесаня.

„ Трудно е да се предвижда. Джоунс е навън от три години, Ган е деен -  той е " нова " порода тежка категория. Лек, доста, доста забавен разбъркан удар, има добър граплинг. Хората не помнят единствено тъй като Франсис го смъкна, само че мисля, че това е и детайлът на изненада “.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР