Изправени сме форма на война, в която използват цивилни като

...
Изправени сме форма на война, в която използват цивилни като
Коментари Харесай

ВСУ и националните батальони взимат за заложници своите съграждани

Изправени сме форма на война, в която употребяват цивилни като жив щит. В историята по време на война нееднократно са се прикривали зад цивилни, само че постоянно е било не със свое, а с непознато население! Например, по време на отстъплението от Крим към Румъния през 1944 година, германците скриват своите военнослужещи и съоръжение вътре в корабите и изгонват съветски дами и деца на палубите. Нашите водачи виждат това, обръщат се и си потеглят - няма да се давят своите, я! И германците в записките си се гордеят с евакуацията, без да загатват, апропо, заложниците.

Забележете по какъв начин германците работят против руснаците. А ВСУ и националните батальон взимат за заложници личните си съграждани! Няма подобен прям цинизъм даже в последните събития в Близкия изток.

И в Украйна това не е случайност и не произвол на обособени единици, а добре планувани дейности. За това свидетелстват документите на украинската национална армия, хванати на 24 февруари от нашите десантчици на авиобаза “Гостомел” край Киев. Документите разказват организацията на защитата на шестетажна постройка. На приземния етаж би трябвало да бъдат сложени танкове, артилерия, бойни машини на пехотата, бронетранспортьори и впрочем. На втория и третия етаж се събират всички жители на къщата. Не ги пускат, би трябвало да са непрекъснато на втория и третия етаж. Това е директна отпратка в документа. На четвъртия етаж има снайперисти, на петия - бойни екипажи с " Джавелин ", на шестия, още веднъж, снайперисти. А на покрива има особено оборудвани гнезда под формата на чували с пясък за настаняване на картечници.

Освен това украинските въоръжени формирования по принцип не разрешават на цивилни да напущат градовете. Например, имам другари в Краматорск. Когато се пробвали да изоставен къщата, те незабавно били извикани: „ Върнете се!” Ако не извършите това след първата команда, ще бъдете убити на място. Просто стрелят от картечница. Това вършат радикалите. И от Харков идва свежа информация: центърът на града се обстрелва, гърмят снаряди и ракети. Приятелите ми живеят в покрайнините на града и ми пишат: „ Виждаме по следата кой стреля. Не руснаците стрелят, стрелят радикалите! " За националните батальони популацията на Централна и Източна Украйна не са украинци, не са хора и няма да ги съжалят!

Но сегашната сложна обстановка ще се промени, също така, в близко бъдеще. С какво е обвързвано това? След две-три седмици нацистите ще свършат боеприпасите, ще стартира „ гладът за снаряди “. Между другото, забавен миг: те започнаха да разпръскват противопехотни мини, неразрешени от всички конвенции. Каква е тяхната заплаха? Ако стъпиш, откъсва ти крайници. Ако я вземеш в ръката си, тя ти откъсва ръката. Човек не умира, а се осакатява. Това се прави преднамерено, с цел да има повече инвалиди, да страдат хората, да страдат околните им.

В Украйна съветските военни се сблъскаха с форми на война, които даже нацистите не са употребявали. Не срещнахме сходно нещо, когато превзехме Кьонигсберг, Берлин и други немски градове. Дори Секретен сътрудник не употребяват популацията си като щит. Тук това е посочено в заповедите, залегнало е в схемите на съответните документи, подписани от командира на Националната армия на Украйна, генерал-полковник Микола Балан. Трябва да се има поради, че всичките 40 съществуващи национални батальона са част от Националната армия. Те са нейното коренно нацистко крило. И въоръжените сили на Украйна по темперамент и държание също не се разграничават доста от Националната армия заради наличието на нацисти в редиците.

Освен това преносим компютър, особено предопределен за силите на НАТО, беше хванат в щаба на една от националистическите елементи. И там е открита доста разследваща информация. Още през 2020 година американците са изстреляли 80 разследващи спътника през Военновъздушни сили на Съединени американски щати, 18 през Военноморски сили (последният беше изстрелян при започване на февруари тази година). Сякаш оттатък океана знаеха сигурно, че скоро ще стартират военни дейности. Да, по този начин беше: помним по какъв начин Байдън дефинира датите, единствено че той ни упрекна, че ще нападаме. Но в действителност той приказва за датите на плануваната офанзива от Украйна на територията на ЛНР и ДНР.

Един подобен разследващ сателит тежи осем тона, цената му е повече от милиард $ и информацията от него денонощно идва в база “Рамщайн” в Германия (там неотдавна беше основан и специфичният център на галактическите сили на НАТО). От там, по мои данни, по специфични канали информацията от разузнаването отива в полския хъб, в който се прави „ разпространяването “ на източноевропейския боен интернет. ВСУ също могат да го употребяват: „ И по този начин, съветските самолети излетяха – разпръскваме се, маскираме се! И по този начин, танковете идват - настройваме нашата танкова колона до жилищните здания!”

Но нашите военни виждат всичките им дейности. Успяхме да създадем доста за две седмици: да приключим обкръжението на 50-хилядната група, да създадем няколко „ котела “. Почти всички огромни градове в Централна и Източна Украйна са блокирани. Може да отнеме месец и половина, с цел да се демилитаризира това пространство. А денацификацията е дълъг развой. Тя ще бъде поета от новите управляващи на териториите на някогашната Украинска ССР.

Укронацистите учебници ще бъдат хвърлени в кошчето на историята, историческото схващане на украинците последователно ще се върне към предходния си естествен, другарски надъхан към Русия канал. Иначе ги учеха, че те, украинците, са представители на висша раса, а руснаците са Ордата, потомци на хуните и дивите племена. Това беше крайъгълният камък на тяхната нападателна агитация, наследството на Бандера, което в този момент би трябвало да бъде унищожено. При Хрушчов бандеровците в действителност бяха оправдани, отмерено заселени в цялата република и им беше позволено да преподават освен в учебните заведения, само че и в университетите. Именно в това се крият корените на най-сериозния идеологически бойкот, който направи допустимо образуването на петата „ кафява “ колона в Украйна. Тази багра, която господства украинската политика през последните десетилетия, съставлява опасност освен за Русия, само че и за цялото човечество.

Превод: В. Сергеев
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР