Използвайки преференцията за най-високия кредитен рейтинг на мен би ми

...
Използвайки преференцията за най-високия кредитен рейтинг на мен би ми
Коментари Харесай

БСП към Мария Габриел: Огорчени сме от подхода, по който се избра премиерът

Използвайки преференцията за най-високия кредитен рейтинг на мен би ми се желало да работим за екип на България и трите А-та. Това значи упоритост, престиж и ангажимент. Амбиция, с цел да покажем ясно, че сме способни да съставим държавно управление. Със мощен екип, в който решенията се основават. Авторитет на България в Европа. И най-после ангажимент към българите, с цел да имат по-достоен живот и по-спокойно всекидневие. С тези думи се обърна към Българска социалистическа партия Мария Габриел.

И показа главните цели. На първо място е работещо държавно управление, както и постоянни обществени финанси, битка с инфлацията и високите цени, дълбока правосъдна промяна, Шенген, трайна евроатлантическа ориентировка, доближаване на районите и тяхната специализация, опазване на здравето на хората, приемане на България в еврозоната.

Започвам с нещо, с което стартирам всяка среща. Ключовата дума през днешния ден е " разговор ", сподели тя.

От своя страна депутатът от Българска социалистическа партия Георги Свиленски изрече огорчението си по отношение на метода и оповестяването на номинацията за министър председател. " Много по-ефективно щеше да бъде, в случай че участват господин Борисов и госпожа Нинова. Отсъствието и на двамата слага голям брой въпроси. Вие водите диалози с всички парламентарни групи. В рамките на повече от месец не е ясно кой е проект А и проект Б, какво държавно управление търсите - с Политическа партия, от специалисти, подкрепено от другите политически партии, механически или политически кабинет. Искаме да кажете какъв кабинет желаете ", сподели той.

Очаквайте детайлности!

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР