Изпълнителният секретар на управляващата в Грузия партия Грузинска мечта Мамука

...
Изпълнителният секретар на управляващата в Грузия партия Грузинска мечта Мамука
Коментари Харесай

Управляващата партия в Грузия подготвя законопроект за забрана на ЛГБТ пропагандата

Изпълнителният секретар на ръководещата в Грузия партия " Грузинска фантазия " Мамука Мдинарадзе съобщи, че идната седмица партията възнамерява да внесе за разглеждане в Народното събрание законопроект за възбрана на пропагандата на ЛГБТ, предава телевиизонният канал Priveli.

Мдинарадзе съобщи, че се възнамерява законопроектът да бъде импортиран в Народното събрание, с цел да се отбрани страната от пропагандата на " псевдолиберализма ". Според него опозиционните политици се готвят да се борят с самодейността. Той твърди, че за задачата те са минали образования, финансирани от Фонда за развиване на Организация на обединените нации.

" Тема на диалог (на тренингите - бел. ред.) е била отбраната на псевдолибералната агитация и публицистите са съобщили за това още през цялото време. Призоваваме Фонда за развиване на Организация на обединените нации и други донорски организации да схванат какво в действителност финансират. Това е, с цел да не се бъркат правата на малцинствата с нездравословните последствия от пропагандата на ЛГБТ ", споделя политикът.
...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР