Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов заяви, че назначението

...
Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов заяви, че назначението
Коментари Харесай

Добрин Гьонов: Целим победа във всяка една среща на отбора

Изпълнителният шеф на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов съобщи, че назначението на Любослав Пенев като старши треньор на клуба значи, че отборът ще се цели в успеха във всеки един дуел.

" Червените " завоюваха първия си турнирен мач за сезона с.

" С оглед на представянето на нашия тим, мисля, че повече заслужавахме успеха. Но мисля, че беше един равносилен мач. Този мач няма по какъв начин да не е по-емоционален от всички останали, Левски постоянно е характеризиран като безконечния зложелател, значима и скъпа победа е, само че шампионатът занапред стартира ", показа той след срещата.

Добрин Гьонов има вяра, че наличието на Стойчо Младенов и Димитър Бербатов на мачове на ЦСКА 1948 може да докара до обединяване на почитателите.

" Целим победа във всяка една среща на тима. Не е единствено Любо, цялостен екип от митове са тук, които му оказват помощ, с цел да има този тим, който през днешния ден видяхте да побеждава. Няма метод митове като Стойчо Младенов и Димитър Бербатов, когато дойдат тук, да не дават спомагателен тласък на публиката, футболистите и треньорите. Доволен съм, видяхте какъв брой доста хора имаше през днешния ден - армейци, червени. Надявам се това да е методът и пътят към едно същинско обединяване на почитателите ", добави той.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР