Изпълнителният директор на Милан Марко Фасоне беше категоричен, че участието

...
Изпълнителният директор на Милан Марко Фасоне беше категоричен, че участието
Коментари Харесай

Милан: Искаме трофея в ЛЕ, гоним примера на Ман Юнайтед

Изпълнителният шеф на Милан Марко Фасоне беше безапелационен, че присъединяване в Лига Европа ще бъде измежду главните цели на клуба напролет. Италианският гранд ще играе против българския първенец Лудогорец в 1/16-финалите на конкуренцията на 15 февруари в Разград и на 22 февруари в Милано.

" Искаме да последваме образеца на Манчестър Юнайтед от предишния сезон. Това е единственият трофей, който липсва в нашата витрина. С оглед на класирането ни в калчото, в което изоставаме много, ще се опитаме да спечелим Лига Европа, което ще ни даде опция да играем в Шампионската лига през идната година.

Знаем, че в шампионата останаха много положителни тимове, само че срещите стартират през февруари, тъй че имаме вяра, че Гатузо ще откри механизма за възстановяване на представянето ни ", разяснява Фасоне.

Милан изостава на седмото място в италианското състезание след 16-ия кръг, само че на цели 11 точки зад четвъртия Рома и на 16 точки зад водача Интер. Манчестър Юнайтед през предишния сезон завоюва Лига Европа, а с това заслужи и квота за групите на Шампионската лига, макар че приключи на шеста позиция в британската Висша лига.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР