Изпълнителният директор на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд може допълнително да

...
Изпълнителният директор на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд може допълнително да
Коментари Харесай

Уудуърд на път отново да разгневи феновете на Юнайтед

Изпълнителният шеф на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд може в допълнение да падне в очите на клубните почитатели. Според „ Мирър” и без друго непопулярният началник се колебае дали даде благословията си за осъществяването на договорката, която би докарала звездата на Спортинг Лисабон Бруно Фернандеш.

24-годишният полузащитник беше един от най-впечатляващите играчи в Примейра лига през сезон 2018/2019. Той се регистрира с 32 гола и 18 асистенции в 53 публични мача на всички фронтове (20 гола и 13 асистенции в 33-те му дуела за първенство). Този напредък на плеймейкъра разумно му оказа помощ да пробие и в националния тим на родината си.

Редица огромни тимове наблюдават обстановката към Фернандеш, в това число и директни съперници като Ливърпул, Манчестър Сити и Тотнъм. Мениджърът Оле Гунар Солскяер би бил удовлетворен от привличането на футболист от класата на португалеца, но всичко може да пропадне поради съмненията на Уудуърд.

Португалското издание „ О Жого” също поддържа тезата, че шефът на „ алените дяволи” е главната причина за забавянето на договарянията. Босът бил угрижен от обстоятелството, че ще би трябвало да похарчи голяма сума пари за състезател, който към момента не се е потвърдил на най-високо равнище. Уудуърд никога не би желал да се повтори фиаското с Алексис Санчес, който дойде с огромни упования и прибира по галактическите 500 хиляди паунда седмично, до момента в който в това време приносът му е съвсем нулев.

Така или другояче, сътрудникът на Фернандеш ще лети до Лондон тези дни, като не е ясно дали повода е среща с Уудуърд или с различен евентуален покупател.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР