Изпълнителният директор на Лудогорец заяви, че клубът няма да бърза

...
Изпълнителният директор на Лудогорец заяви, че клубът няма да бърза
Коментари Харесай

Ангел Петричев: Лудогорец няма да бърза с избора на старши треньор

Изпълнителният шеф на Лудогорец съобщи, че клубът няма да бърза с назначението на нов старши треньор. Стойчо Стоев бе уволнен след равенството със Славия, а сега ментор на " орлите " е неговият асистент Станислав Генчев.

" Неслучайно споделих да не се спекулира с треньора. Очаквах какво ще се случи. Четем любопитни имена, забавни оферти. Мениджъри се пробват да ни насочат вниманието. Това, което мога да кажа за нашите почитатели е, че нито едно от имената, което излезе в медиите, не е обсъждано от Лудогорец ", съобщи Петричев, представен от dsport.

" Няма да бързаме. Имаме аршин за избор на старши треньор. Дори и на 1 аршин да не отговоря този човек, няма да влезем в договаряния. Искаме да изберем точния треньор, който да приключи промяната в Лудогорец. Този развой няма по какъв начин да стане с магическа пръчка. Изборът на треньор не зависи от мача в Марибор ", добави изпълнителният шеф на разградчани.

" Чувстваме се подготвени да отстраним Марибор. Изправяме се против съперник със сериозен опит. Ситуацията е 50 на 50. Очаквам тимът да играе това, което може. Ако това стане ще бъдем по-спокойни и щастливи и ще играем през есента в евротурнирите. Няма по какъв начин да сме спокойни в този цикъл. Дано успеем да свършим работа.

За мен всеки един, който получи късмет от треньора да играе, би трябвало да се раздаде на 100%. Всеки, който е в Лудогорец е определен по някакви критерии. Разполагаме с доста положителни играчи. Всеки може да реши мача ", показа още Петричев./topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР