Изпълнителният директор на Локомотив София Бойчо Величков сподели очакванията си

...
Изпълнителният директор на Локомотив София Бойчо Величков сподели очакванията си
Коментари Харесай

Шеф на Локо : Срещу Лудогорец ще сме необременени

Изпълнителният шеф на Локомотив София Бойчо Величков показа упованията си за днешния мач с Лудогорец.

" Отиваме в Разград, с цел да играем футбол и да се представим добре. Мисля, че тимът ни има капацитета да реализира добър резултат. Не се колебая, че ще се получи прекрасен мач. В последните мачове Лудогорец не се показва на нормалното си равнище, само че разполагат с доста мощни футболисти и би трябвало да им се обърне съществено внимание. Пак ще се повторя, всичко си зависи от нас. Футболистите ни са необременени и освободени душевен. Това ще бъде нашият плюс. Ще липсват Краси Милошев и Матеус, само че имаме и други футболисти, които могат да ги заместят почтено. Надявам се това да не се отрази отрицателно на тима ", съобщи Величков пред " Тема Спорт ".
 Лудогорец излиза на върха при победа над Локомотив (София) през днешния ден
Лудогорец излиза на върха при победа над Локомотив (София) през днешния ден

Мачът е от 18:45 часа

Той приказва и дали има опасения в клуба, че в главите на играчите ще бъде мисълта за идния първи полуфинал за купата против ФК ЦСКА 1948 Сф в сряда.

" Разбира се, че ще има такова нещо. Но не подценяваме никой и нямаме единствено един изявен приоритет. Да, мачът за купата е идващият пред нас и ще е доста значим, само че във всеки дуел момчетата излизат, с цел да се показват на равнище. Мисля, че го вършим и през тази година постигнахме хубави победи съвсем над всички водещи тимове ", добави още той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР