Изпълнителният директор на Левски Павел Колев разкри, че е получил

...
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев разкри, че е получил
Коментари Харесай

Павел Колев: Попов и Божков остават собственици на Левски, няма смяна на собствеността

Изпълнителният шеф на Левски Павел Колев разкри, че е получил акциите и те са в касата на сините, само че смяна в собствеността няма и притежател на клуба продължава да е Георги Попов. Шефът на сините добави, че е опитал да приказва с Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от, само че към този миг няма връзка с него.

“Фактически да. Промяна няма сега. Това, което можем да създадем, е да се опитаме да разгадаем този проблем. Търсих Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от, няма връзка с него сега. Акциите са прибрани в касата на клуба и не можем да разполагаме с тях. Те се водят на Георги Попов. Ако се свържем с тях, ще разясняваме. Всички разновидности са вероятни в момента”, сподели Колев, който добави, че оставки в Левски на този стадий няма да има.

Тръст "Синя България ": Единственият правилен ход е клубът да придобие акциите

“Не единствено аз, само че цялата администрация и спортно-техническото управление продължаваме да си изпълняваме отговорностите, с цел да не блокираме работата на Левски. За мен Левски като клуб не заслужава това, което му се случва, само че това е нещо, което не зависи от нас ", сподели още той.

"Надявах се, че след диалозите, които съм провел със притежателите, те ще се разделят с акциите по метод, по който би трябвало да разреши на клуба да се бори за съществуването си ", добави Попов.

"Акциите са тук, само че това не ни оказва помощ по никакъв метод. Няма причина те да са запорирани от позиция на това, че сдружението действа обикновено. Две данъчни проверки откриха, че всичко е постоянно. Това, което знам, е че до момента в който няма регистриране в книгата на акционерите, няма нов притежател.

Имам концепция по какъв начин да действаме, само че няма да я споделя, тъй като не знам дали ще се реализира ", сподели още той.

"Надеждата сега е в последователите. В момента не можем да платим на футболистите. Не е доста редно да разчитаме единствено на почитателите, поради икономическата обстановка, само че друга опция нямаме. На този стадий имаме цялостно разбираме от играчите. Не мога да се оплача от тяхното държание. Колко още ще продължи това - не мога да кажа.

Диков върна акциите на Левски. Той призна, че Божков много гадно е играл

Най-реалистичния вид е акциите да бъдат върнати на почитателите на Левски”, приключи Павел Колев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР