Изпълнителният директор на Левски Павел Колев бе изключително критичен към

...
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев бе изключително критичен към
Коментари Харесай

Павел Колев: Ако нещо не се промени, трябва да се молим коронавирусът да дойде и да отложат мача с Лудогорец

Изпълнителният шеф на Левски Павел Колев бе извънредно сериозен към представянето на тима при днешната загуба на отбора с 1:2 от Славия. Шефът на “сините” е на мнение, че играта на обособени футболисти през днешния ден не отива на синята фланелка. За идния мач с Лудогорец за Купата Колев сподели, че в случай че няма смяна в държанието на играчите на терена, от “Герена” би трябвало да се молят коронавирусът да пристигна в България, с цел да бъде отсрочен дуелът.

“Според мен загубихме справедливо и с добър резултат предвид на показаното. Бяхме надиграни през днешния ден, благопожелавам на Славия. Трябва да питате треньорите дали ще успее да усъвършенства представянето си за Лудогорец. Ако не го създадат, би трябвало да стискаме палци коронавирусът да се популяризира и да не го играем тоя мач. Това държание през днешния ден не отива на клуб като Левски, не отива на футболисти, които носят синята фланелка”, сподели Колев.

“Похвалите са напълно за публиката, която и през днешния ден ни оказа помощ. Не мисля, че играчите не са желали да играят добре. В такава сложна обстановка си проличава кой има темперамент и кой не. Когато един треньор на Левски не може да завоюва три мача подред, може да се сътвори напрежение. Аз в този момент приказвах с треньорите, само че не мисля, че съм създавал напрежение. Трябва да се съберат в пестник и да покажат, че това не е действителното равнище на тима. Има някакви напрежение в някои играчи, които през днешния ден не демонстрираха какво могат. В миг, когато публиката повярва на тима и има шансове за нещо, очевидно се срутва нещо при нас”, сподели още босът на “сините”. efbet Лига 23 кръг, неделя 1 март  Левски 1:2краен резулат  Славия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР