Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов заяви, че сините няма

...
Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов заяви, че сините няма
Коментари Харесай

Красимир Иванов: Знам какво има да плаща Левски, имаме споразумение с НАП

 Алармират за дълг на Левски към Национална агенция за приходите
Изпълнителният шеф на Левски Красимир Иванов съобщи, че " сините " няма да последват ориста на ЦСКА и да банкрутират. Toй отговори и на треньора на ЦСКА Нестор Ел Маестро, който в последно време постоянно разяснява 26-кратните първенци.

Наскоро експертът показа, че пролетта може да бъде счучна за Левски, защото към този момент е отвън играта за шампионската купа. Ел Маестро сподели още, че в случай че има ВАР Левски ще е много точки по-назад от “червените ”. 

" Финансовото положение на Левски не е нова вест. Няма някаква трагична смяна. В пространството циркулира някаква вест за Национална агенция за приходите, само че за мен това не е изненада. Знам какво имаме да плащаме. Точни суми не желая да разясня. Имаме съглашение с Национална агенция за приходите, което се стремим да изпълняваме. Няма такова нещо като неплатени заплати.

Събитията с компания " Титан 77 " са от месец ноември. Самата информация излезе в неделя. Сумата е спестена. Малка е за Левски, само че не желая да я разглася. Ние споделяме почтено какво се случва в клуба. Загубата на ЦСКА за последната година е по-голяма от тази на Левски за последните 3 години.

" Нямаме никакво желание и не се водят диалози Левски да последва ориста на ЦСКА. Има правосъдно дело сред нас и Черно море. В момента нещата не зависят от двата клуба, а от съда. Делото не касае лиценза. Ако има решение, тогава ще би трябвало да обслужваме или не сумата.

Пролетта може да се окаже скучна за Ел Маестро. Назначиха му съветник. Ще забележим за кого ще е скучна. Видяхме се със Стоянович в неделя. Дискутирахме за случилото се през първия дял в шампионата. И за реализиране на по-оптимален състав за втория дял на шампионата. Като имена не мога да приказвам.



Стоянович би трябвало да каже какъв вид играчи желае и на какви постове. Ръководството води договарянията за финансовата част. За мен сривът се получи след мача за купата с Черно море. Самият резултат, а след това загубихме основен състезател като Ейолфсон, което ни повлия. Левски е предизвикателство. Не виждам причина, заради която Павел Колев да откаже на Левски ", сподели Иванов.

Иначе Левски показа публично новия си общоприет спонсор. Това е българският букмейкър Efbet. Освен Иванов На събитието през днешния ден участваха голмайсторът на отбора Станислав Костов и новото попълнение Николай Михайлов.

" От новия сезон логото на компанията ще стои на фланелките. Влизаме в ново партньорство. Помощта няма да бъде единствено финансова. Договорът ни е за три години. Не мога да разкрия съответна сума, само че контракът е забележителен за българските стандарти.

Скоро ще видите повече от партньорството ни с Еfbet. Нека не разкриваме всичко едновременно. Договорът ни е значим, защото те са сериозна компания в българския спорт ", сподели Иванов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР