Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов говори по наболели въпроси

...
Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов говори по наболели въпроси
Коментари Харесай

Иванов: Нямаме никакво намерение да последваме съдбата на ЦСКА, загубите на ЦСКА-София са много по-големи от нашите

Изпълнителният шеф на Левски Красимир Иванов приказва по наболели въпроси в синия клуб. Той обясни каква тъкмо е обстановката с компанията, която изиска сините да бъдат оповестени в неплатежоспособност. Също по този начин Иванов бе безапелационен, че Левски няма никакво желание да последва ориста на ЦСКА и добави, че загубата на ЦСКА-София за последната година е по-голяма от тази на Левски за последните три.

“Финансовото положение не е нова вест. Няма трагична смяна. Видях, че в пространството циркулира някаква вест за Национална агенция за приходите, само че за мен това не е изненада. Знам какво имаме да плащаме. Точни суми не желая да разясня. Новината не е нова за мен. Имаме съглашение с Национална агенция за приходите, което се стремим да изпълняваме. Работим.

Няма такова нещо като неплатени заплати”, сподели Красимир Иванов, след което продължи и по тематиката с компанията “Титан 77”, която изиска от съда Левски да бъде разгласен в неплатежоспособност.

“Събитията са от месец ноември. Самата информация излезе в неделя. Сумата е спестена. Малка е за Левски, само че не желая да я разглася. Информацията е дадена на Sportal.bg, те знаят сумата, дано те я разгласят.

Не мисля, че компанията е изнесла информацията. Както ние, по този начин и те желаят този въпрос да се обясни.

В основата на повода да се разисква финансовото положение на Левски е, че ние споделяме почтено какво е финансовото ни положение.

Ако би трябвало да се съпоставяме с ЦСКА-София, тяхната загуба за последната година е по-голяма от тази на Левски за последните 3 години. Но там не се задават такива въпроси”, добави Иванов, който на въпрос дали ще успокои почитателите, че сините няма да последват ориста на ЦСКА, отговори по този начин:

“Нямаме никакво желание и не се водят диалози Левски да последва ориста на ЦСКА.”

Иванов разяснява и разногласието сред Левски и Черно море за прехвърлянето на Бурабия. “Има правосъдно дело сред нас и Черно море. В момента нещата не зависят от двата клуба, а от съда. Делото не касае лиценза. Ако има решение, тогава ще би трябвало да обслужваме или не сумата”, сподели изпълнителният шеф на сините.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР