Изпълнителният директор на генералния спонсор на Левски - Лъчезар Петров

...
Изпълнителният директор на генералния спонсор на Левски - Лъчезар Петров
Коментари Харесай

Лъчезар Петров: Горди сме от резултатите, които показва Левски

Изпълнителният шеф на генералния спонсор на Левски - Лъчезар Петров разяснява настоящи тематики към тима. Ръководителят на Palms bet похвали работата на Станимир Стоилов и триумфа на " сините " над ЦСКА във Вечното дерби.

" Palms Bet като спонсор на Левски е извънредно горделив от резултатите, които демонстрира тима. Последният дуел с ЦСКА показва отличната му форма и за всички спортни почитатели в България е ясно какво значи този мач. Изразителната победа неизбежно ни прави и нас доста щастливи. Със сигурност насладата, която видяхме по трибуните по време на този конфликт и след него, ни кара да имаме вяра, че това, което вършим, е в изгода освен на Левски, само че и на целия български спорт.
 Юнайтед Груп купува и европейски призрачен сън на Левски
Юнайтед Груп купува и европейски призрачен сън на Левски

Драган Шолак все по-уверено стъпва на футболния пазар

Със сигурност не е изключително прелестно откакто ПФК Левски в профил ПАОК да отпадне от, най-малко съгласно мен, по-непретенциозния малтийски отбор. Но почитателите останаха зад тима и по никакъв метод тази загуба не се усети по противен метод. Подкрепата, която те оказват, мисля, че е най-показателна за силата на отбора. Привържениците на Левски през годините са показвали, че са най-голямата аудитория в България и постоянно, даже в сложни моменти на загуба, те са били зад отбора.

Palms Bet като общоприет спонсор на клуба прави оценка безпределно високо работата на Станимир Стоилов. Откакто той се завърна има коренна смяна във връзка с спортно-техническата част. Освен в този аспект, господин Стоилов съумя да остави своя отпечатък и своя фасон на работа и в други посоки, с което подкрепя цялостното развиване на клуба ", съобщи Петров пред " Гонг ". 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР