Изпълнителният директор на Facebook Марк Зукърбърг се закле „да оправи“

...
Изпълнителният директор на Facebook Марк Зукърбърг се закле „да оправи“
Коментари Харесай

Марк Зукърбърг се зарече да оправи Facebook през 2018 г.

Изпълнителният шеф на Фейсбук Марк Зукърбърг се закле „да оправи“ обществената мрежа – това е неговото персонално предизвикателство за 2018 година

В собствен пост там той признава, че е направил прекомерно доста неточности, пробвайки се да наложи несъмнено държание и да спре непозволеното потребление на функционалностите на мрежата.

Това е следващото новогодишно предизвикателство за Зукърбърг, като традицията се съблюдава всяка година от 2009 година насам. Този път той ще се бори „да отбрани нашата общественост от ненавист и злоупотреби“, както и да не разреши „вмешателството на държавни правителства“.

„Искам времето, прекарано във Фейсбук, да е ползотворно“, написа той и дава обещание, че ще намерения по какъв начин да интегрира криптовалутите в обществената мрежа.

Постът на Зукърбърг провокира спорни реакции. Докато някои приветстваха решителността му, за други „личното предизвикателство за 2018 година за Зукърбърг е… да прави работата, която би трябвало да прави като началник на Facebook“.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР