Изпълнителният директор на Борусия Дортмунд Ханс-Йоаким Вацке разкри, че се

...
Изпълнителният директор на Борусия Дортмунд Ханс-Йоаким Вацке разкри, че се
Коментари Харесай

Шеф на Дортмунд обяви кога е опитал да върне Клоп

Изпълнителният шеф на Борусия Дортмунд Ханс-Йоаким Вацке разкри, че се е опитал да върне Юрген Клоп в клуба през лятото на 2018-а година.

Германският експерт завоюва две трофеи на Бундеслигата по време на седемгодишния си престой на „ Сигнал Идуна Парк “ и трансформира тима още веднъж в европейска мощ. Клоп напусна „ жълто-черните “ през 2015 преди да дебаркира в Ливърпул няколко месеца по-късно, като предходната година стана европейски клубен първенец с "мърсисайдци ".

Въпреки че Вацке желал да върне Клоп назад в Бундеслигата, той призна, че не е бил сюрпризиран от това, че някогашният управител на Дортмунд не е желал да приключва контракта си с Ливърпул.

„ Знаех, че Юрген ще откаже, че ще извърши договора си с Ливърпул “, написа Вацке в новата си книга „ Истинска обич. Животът с Борусия Дортмунд.

„ Юрген постоянно е изпълнявал договорите си, само че в случай че искаш ново предизвикателство и на нас ни трябваше такова, то тогава най-малко трябваше да го попитам дали не е допустимо сходно нещо да се реализира. Не чаках позитивен отговор като цяло, само че нямаше да си простя, в случай че не го бях попитал в оня миг “, приключи Вацке по тематиката.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР