Изпълнителният директор на БФС Борислав Попов разясни причината за днешното

...
Изпълнителният директор на БФС Борислав Попов разясни причината за днешното
Коментари Харесай

От БФС обясниха повторното нахлуване на полицията

Изпълнителният шеф на БФС Борислав Попов обясни повода за днешното наново влизане на два буса с жандармерия пред постройките на БФС в Бояна и на " Иван Асен ". Това се случи преди днешната конференция на БФС по отношение на медийното следствие против активността на централата.
 Извънредна конференция на БФС в Бояна @@@
" Провеждаме конференцията в малко непредвидена обстановка. Преди нея получихме едно известие от Софийски областен съд. Дадено е единодушие да се извърши инспекция на документи, които не са разказани. В тази връзка сега горе, полицията и сътрудниците от футболния съюз, приготвят нужните документи. Една част от тях сме ги подготвили. Няма нищо ужасно или неприятно. Не е хубаво това, което сътрудниците претърпяват, тъй като в БФС работят млади и интелигенти хора. Всички тези събития, които се случват, не са хубави за тяхната душeвност. Ако се проверяват физически лица, ще се разбере какво са създали ".
 Извънредна конференция на БФС в Бояна @@@
" Накрая ще бъде направен протокол, с цел да знаем какво е конфискувано. Предполагам, че и ММС ще отговори по някакъв метод. Не си припомням да е споменавано Министерството на младежта и спорта в следствието ".

" Компетентно сме изхарчили парите на данъкоплатците. Оценката на УЕФА за извършеното Европейско състезание е отлична. Колегите ще изискат и нови квалификации. Това е реклама за България. Всички спортисти, които са пристигнали тук, си потеглят с положителни мемоари от България. Това е доста значима активност, която не би трябвало да се подценява ".

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР