Изпълнителният директор на Берое Илко Русев изрази опасенията си, че

...
Изпълнителният директор на Берое Илко Русев изрази опасенията си, че
Коментари Харесай

Босът на Берое: Повечето предложения за нови собственици не ми звучат сериозно

Изпълнителният шеф на Берое Илко Русев изрази опасенията си, че част от предложенията за нови притежатели на клуба не са съществени. В момента се прави инспекция на част от претендент вложителите. Босът на заралии сподели, че сега се водят диалози с Петър Колев за преустановяване на контракта му.
 Петър Колев отхвърля да разтрогне контракта си с Берое? Петър Колев отхвърля да разтрогне контракта си с Берое?
“Продължаваме да водим диалози с Петър Колев. Искаме да се разделим с него, само че сега не сме в положение да воидм договаряния за финансови условия. Надяваме се и той да разбере обстановката. В момента сме на изпарения. Надявам се скоро да преминем към проект Б и да прехвърлим акциите на нови притежатели. Колкото по-бързо се вземе решение, толкоз по-бързо.

Моето предпочитание е бъдещите притежатели да вземат решение кой да води тима. Във въпроса за издръжката влиза и в школата. Възможно е откакто се обработят подадените предложение и не се стигне до продажба, ще търсим нов вид. В момента се опитваме да разберем какъв брой са съществени предложенията, за жалост множеството не ми звучат съществено. Надявам се да се стабилизира сезона - посредством община, последователи и някои компании. Да се изкара сезона, да се вземе лиценз и през лятото да се търсят и други разновидности ”, сподели Русев.

“За страдание не мога да кажа, че са завършили диалозите за Омар Сако. В момента чака документи от посолството. Лагер в Турция ще има, тъй като сме предплатили и няма по какъв начин да загубим тези пари ”, съобщи още Русев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР