Изпълнителният директор на Байерн (Мюнхен) Оливер Кан e убеден, че

...
Изпълнителният директор на Байерн (Мюнхен) Оливер Кан e убеден, че
Коментари Харесай

Оливер Кан: Уверен съм, че Байерн ще постигне целите си

Изпълнителният шеф на Байерн (Мюнхен) Оливер Кан e уверен, че тимът ще реализира задачите си за сезона даже без няколко контузени съществени играчи, в това число Мануел Нойер. Германският първенец, който търси рекордна 11-та поредна купа в шампионата, е на лагер в Доха (Катар) преди подновяването на мачовете на Бундеслигата на 20 януари против Република България Лайпциг.

" Подготовката за подновяването на сезона е в разгара си. Момчетата са мощно стимулирани и аз съм изцяло убеден, че даже и без тези дълготрайно отсъстващи заради травми, можем да реализираме високите си цели ", написа Кан в “Туитър ”.

Байерн е без Нойер, откакто вратарят на Германия счупи крайници си по време на ски почивка предишния месец след Световното състезание и отпада от състава до края на сезона. Старши треньорът Юлиан Нагелсман сподели, че отсъствието му е огромен удар и клубът стартира да търси благоприятни условия за привличането на вратар на трансферния пазар.
 Нагелсман не видял нищо забавно на Мондиала, което да приложи в Байерн Нагелсман не видял нищо забавно на Мондиала, което да приложи в Байерн
" Ситуацията е огромно предизвикателство. Не е елементарно да решим какво да вършим. Ще забележим какво е допустимо, само че сега няма нищо ново ", съобщи Нагелсман.

Френският бранител Люка Ернандес също ще отсъства месеци, откакто скъса връзки по време на мач от груповата фаза на Световното състезание през ноември.

Защитникът Нусаир Мазрауи е последната жертва, откакто получи сърдечен проблем, в резултат на прекаран КОВИД-19 след Мондиала в Катар. Той ще бъде отвън отбора за неопределен срок.

Сенегалският национал Садио Мане не пътува за Доха поради травма, която го принуди да пропусне Световното състезание.

Миналата седмица баварците привлякоха холандския бранител Дейли Блинд със свободен трансфер и шестмесечен контракт, с цел да запълнят състава.

Байерн, който води в класирането на Бундеслигата, се изправя против Пари Сен Жермен на осминафиналите на Шампионската лига след месец.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР