Изпълнителите на Пайнер ще правят платени онлайн концерти, обяви главният

...
Изпълнителите на Пайнер ще правят платени онлайн концерти, обяви главният
Коментари Харесай

Пайнерите пускат онлайн концерти - slava.bg

Изпълнителите на Пайнер ще вършат платени онлайн концерти, разгласи основният им продуктов управител. В момента музикалната компания създава специфична платформа, която ще излъчва в 10 страни, а цените на билетите ще са съобрени с всяка една от тях. Концертите ще се изнасят в студиото на телевизия „ Планета “ на Ботевградско шосе като за всеки артист ще има специфичен фон.

Първото шоу ще създадат Теди Александрова и Емрах Стораро за българите в Чикаго. Началният час на стрийминга е 23,30 часа чикагско време. Участието е извънредно единствено с достъп от заведението Escape Lounge Schamburg IL. Резервацията на маса се прави спазвайки позволения потенциал. Теди Александрова ще стартира да пее в 7:00 на 14 февруари българско време, писа „ Телеграф “.

Новата иновация е разследване на международната пандемия. Участията ще са на два правилото: на откупка за избрани частни клиенти/заведения, както и обществени концерти за съответната страна с авансово закупен код за достъп. За тези, които желаят частно празненство в домашни условия или в заведение с позволен най-много на потенциала ще бъде проведен желани
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР