Изпълнителите на култовия хит от първия Пирин фолк“ - Сине,

...
Изпълнителите на култовия хит от първия Пирин фолк“ - Сине,
Коментари Харесай

Спасови с Мерцедес за 80 бона от Брус Уилис

Изпълнителите на паметния шлагер от първия „ Пирин фолк “ - „ Сине, сине “, Севдалина и Валентин Спасови, получиха подарък чисто нов Мерцедес, научи HotArena.

Скъпият подарък е от немска компания за козметика и здраве, а нейно рекламно лице е холивудският артист Брус Уилис. На звездата от „ Умирай мъчно “ са кръстени два от парфюмите на компанията, към която работят нежната половинка от дуета и щерка им Венета. Признание Возилото е модел CLA и коства 40 000 евро или към 80 000 лева, разкриха музикалните митове.

„ Уникално е възприятието да получиш такова самопризнание! Благодарим на интернационалната компания LR Healph & Beauty! С моята щерка Венета видяхме резултатите от нашия труд и старания през последните 3 години! Благодарим на всички хора, които ни се довериха и ни последваха, както и на тези, които не престават да го вършат “, написа във фейсбука си Севдалина Спасова. Певицата разгласява и фотография, на която двете с щерката театралничат с лъскавата кола. Ключовете от нея са им били връчени на публична гала в София, каквато се прави годишно и се регистрират достиженията на най-хубавите чиновници.

Пред „ Телеграф “ фолклорната звезда разкри, че мерцедеса ще го кара щерка й, защото тя има още една кола подарък от компанията от предходната година – Фолксваген Поло. Севдалина издаде, че в случай че резултатите от работата им не престават със същите темпове, след 2 година чакат да им подарят и Порше. Веднага след церемонията, двете дами отишли с екипа си в столичен ресторант да полеят с шампанско возилото, а Венета го закарала първо в Благоевград, където се омъжи преди 2 година „ Супер е, колкото и да не разбираш от коли, новия Мерцедес си е напълно друга бира “, добави наследницата на музикалното семейство, за която също има ария - „ Дъще моя “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР